Куди зник Дан Балан і чим закінчилася його любовна історія з Тіною Кароль: у небутті як і Олег Винник?

До початку повномасштабного вторгнення, молдавський співак Дан Балан жив та працював у Києві. Донедавна місце перебування артиста було невідоме, проте мати Балана вирішила розповісти усю правду.

Позиція Дана Балана щодо війни в Україні

Всесвітньовідомий співак, продюсер та екстренер шоу “Голос країни”, Дан Балан, несподівано зник з медіапростору. Як раніше повідомляло румунське видання Pagina de Media, на момент початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, Дан Балан перебував у Києві.

27 лютого чоловік опублікував допис у Instagram, у якому чітко висловив свою позицію. Під зображенням українського прапора, Балан залишив опис із цитатою з поеми-послання Тараса Шевченка “І мертвим, і живим, і ненародженим”. Також виконавець додав:

“Боже, врятуй Україну! Всім серцем з вами!”

Куди пропав Дан Балан

Згодом, в одному з інтерв’ю, мати співака повідомила, що її син виїхав з України та протягом певного часу перебував вдома у Молдові. Пізніше Людмила Балан ділилась, що Дан був вимушений покинути рідну країну. Причину від’їзду жінка залишила в секреті.

у березні 2022 року румунське видання Viva! писало, що артист переїхав до Туреччини, де працює над новими проєктами.

Неочікуване висловлювання Тіни Кароль

У квітні цього року українська співачка Тіна Кароль відіграла концерт на Батьківщині Балана. Зіркам вже давно приписують роман, адже вони були суддями головного співочого шоу “Голос країни” та неодноразово проявляли почуття одне до одного в ефірі. Під час свого виступу в Молдові, Кароль прямо зі сцени заговорила про колегу. Жінка назвала Балана найкращим чоловіком у світі після сина. Також співачка висловила вдячність матері Дана, адже Людмила завітала на концерт зірки.

Де зараз перебуває Дан Балан та чим закінчився його роман з Тіною Кароль
Де зараз перебуває Дан Балан та чим закінчився його роман з Тіною Кароль

Невдовзі після цього, Дан Балан вперше за 8 місяців вийшов на зв’язок та анонсував свій новий музичний проєкт. Продюсер опублікував міні-бекстейдж запису свого нового треку. Вже 5 травня шанувальники мали змогу насолодитись піснею та кліпом на стрімінгових майданчиках.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.