Учасник “МастерШеф-12” Ілля Харламов показав фото до і після схуднення на 100 кг: важив під 200

Історія одного з учасників 12 сезону кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" просто вражає. Фуд-блогер Ілля Харламов поділився, як пройшов неймовірно складний шлях та схуд на 100+ кілограмів.

Ілля Харламов проживає у Києві, чоловік має дружину та доньку. Також є власником магазину китайського чаю та чайного простору. Ілля щасливий, проте так було не завжди. Кухар поділився своєю унікальною історією та шокував суддів.

Шлях Іллі Харламова

Ілля зізнався, що майже протягом усього свого життя мав ожиріння, все почалось із 11 років. Чоловік розповів, що максимальна його вага становила майже 200 кг. На той час його життя перетворилось на випробування. Останні кілька років він спав сидячи у кріслі, адже через надмірну вагу не міг лежати – він починав задихатись, а інколи дихання взагалі зупинялось.

Учасник "МастерШеф" Ілля Харламов показав фото до і після схуднення на 100 кг
Учасник МастерШеф Ілля Харламов показав фото до і після схуднення на 100 кг

У 35 років Харламову подарували тонометр – це змусило чоловіка переосмислити свій стан. Бажання якісно жити стало поштовхом до кардинальних змін.
Ілля поділився, що під впливом його не зовсім здорових звичок, дружина також почала набирати вагу. Згодом пара разом вирішила активно худнути. Їх робота охоплювати правильне харчування та регулярні фізичні навантаження.

Гаслом Іллі стала фраза:

“Немає поганої їжі, є неадекватне відношення до їжі”

Чоловіку вдалось схуднути на 100 кілограмів за 20 місяців. Зараз він активно тренується та набирає м’язову масу.

“Рік після схуднення, в мене була реабілітація для того, щоб вивести себе з дефіциту і соціалізуватися з їжею. Навчитися заново ходити в піцерію, їсти піцу і не відчувати провину, і грамотно розподіляти свій раціон”, – зізнався Харламов.

Поради підписникам

Наразі Ілля Харламов має власний блог на платформах: TikTik, YouTube та Instagram. Кухар розповідає про здорове харчування та публікує власні рецепти. Чоловік має 250 тисяч підписників та понад 2 млн лайків у TikTok.

Зі своєю аудиторією учасник “МастерШеф” поділився:

“Треба вчитися не худнути, а вчитись їсти, бо це набагато важливіше”

Та порадив фоловерам переплачувати за якісну їжу в ресторанах, аніж витрачати гроші на купу дешевих та калорійних продуктів.

Схожі статті