Скоро вітром здує: Маша Єфросиніна, Ксенія Мішина та Олена Мозгова похизувалися результатами схуднення

Зазвичай зірки намагаються бути в тонусі та пропагувати здоровий і активний спосіб життя, адже мають вплив на сотні тисяч людей. Дехто з медійних особистостей поділився результатами свого схуднення.

Маша Єфросиніна

Ще на початку кар’єри телеведуча Маша Єфросиніна була незадоволена своєю вагою та зовнішнім виглядом. Зірка зізналась, що у студентські роки знайшла оголошення, яке містило фразу: “Кодую від зайвої ваги”. Єфросиніна вирішила відвідати сеанс та стала свідком досить дивного ритуалу.

“Я прийшла, стоять шість крісел і на них сидять люди у разів п’ять-шість більші за мене. Нам усім одягли шапочки з ремінців. І тут вийшла головна “жриця”. Вона проходила, обирала когось поглядом і кричала: “Ти більше ніколи не хочеш їсти” і всі люди відключалися”, – розповідала ведуча у своєму YouTube-проєкті “Дорослі дівчата”.

Єфросиніна, Мішина та Мозгова вразили фоловерів результатами схуднення
Єфросиніна, Мішина та Мозгова вразили фоловерів результатами схуднення

Після такого незвичного досвіду Єфросиніна все ж схудла. “Магічні” сеанси тут ні до чого, все завдяки спорту та правильному харчуванню.

Нещодавно зірка влаштувала детокс-програму. У своїх Insta-stories Єфросиніна демонструвала підписникам свій щоденний раціон – смузі із зелені, ягоди та салати. Телеведуча навіть розсекретила свою вагу, наразі вона становить 62 кілограми.

Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина вразила шанувальників своєю тонкою талією. На початку 2023 учасниця шоу “Холостячка” почала змінювати свій спосіб життя. Спочатку Мішина думала лише про схуднення, проте згодом опублікувала світлини стрункого та спортивного тіла. Акторка похизувалась неймовірним пресом та отримала купу компліментів від підписників та колег.

Єфросиніна, Мішина та Мозгова вразили фоловерів результатами схуднення
Єфросиніна, Мішина та Мозгова вразили фоловерів результатами схуднення

Наразі її вага становить 48 кілограмів, про це зірка розповідала у своєму Instagram.

Олена Мозгова

Продюсерці Олені Мозговій вдалось схуднути аж на 22 кг. Мозгова розповідала, що ще у 2021 році вона важила близько 85 кг, проте зараз її вага становить 63 кілограми.

Продюсерка поділилась, що пройшла важкий шлях та багато працювала, задля бажаного результату. Олена також розповіла, що схуднення позитивно вплинуло на її здоров’я та самопочуття. Жінка відмовилася від вуглеводів та почала дотримуватися кето-дієти.

Єфросиніна, Мішина та Мозгова вразили фоловерів результатами схуднення
Єфросиніна, Мішина та Мозгова вразили фоловерів результатами схуднення

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.