Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття одне до одного: “Любов варта всього”

Відома українська співачка Христина Соловій та письменник Сергій Жадан прийшли на інтерв'ю, в якому розповіли доволі цікаві речі одне про одного.

Чутки про роман Христини Соловій та Сергія Жадана ходять Україною більше року. Розпочалися вони з відеоряду у кліпі артистки, в якому вони злилися у довгому та ніжному поцілунку. Згодом стало відомо, що поет розлучається зі своєю дружиною, і у той самий проміжок часу його сфотографували під час рандеву зі співачкою. У кадрі вони трималися за руки.

Обидва навідріз відмовляються коментувати свої стосунки, але глядачі впевнені, що між ними роман.

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття

Так, нещодавно знаменитості прийшли на ексклюзивне інтерв’ю до Жені Яновича у рамках його шоу на YouTube-каналі. Чоловік не ставив прямих запитань, але зумів отримати усю необхідну інформацію через невеличкий конкурс, який полягав в тому, що усі відповіді гості мали написати на аркуші паперу.

“Я не запитуватиму напряму, в яких ви стосунках, я просто буду ставити питання, на які ви будете писати відповіді окремо один від одного. І кожен зробить для себе всі висновки”, – повідомив Женя Янович.

В результаті, на питання стосовно улюбленої частини тіла Сергія, Христина заявила, що це очі.В результаті, на питання стосовно улюбленої частини тіла Сергія, Христина заявила, що це

Також Янович запитував у Жадана, яку останню цифру вказано в номері телефону Соловій. Його відповідь збіглася з відповіддю артистки – її номер закінчується на “8”. Жадан зобразив цифру як знак нескінченності. А от на питання щодо улюбленої риси характеру артистки Сергій Жадан заявив, що це її патріотичність.

В цілому обидва жодним чином не говорили про свої стосунки, але глядачі зрозуміли, які почуття між зірками, наскільки добре вони розуміють одне одного та цінують. Окрім того, знаменитості не могли втриматися від неоднозначних поглядів, жартів пошепки і не приховали вогню, який між ними палає.

Нагадуємо, що Сергія неодноразово бачили на концертах Христини. Коли ж обидва знаходяться на сцені, то багато танцюють разом, обіймаються та проявляють свої почуття найрізноманітнішим чином.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.