Alyosha офіційно стала Оленою Тополею: відмовилася від псевдоніма та виступатиме під справжнім імʼям

Українська співачка, відома під псевдонімом Alyosha вирішила відмовитися від псевдоніма. Виконавиця підтвердила чутки новою афішею, на якій красується справжнє ім'я артистки.

Олена Кучер (дівоче прізвище співачки) народилася у сім’ї міліціонера. Дівчина з дитинства любила музику та співала у хорі. Починала свою кар’єру жінка під псевдонімом Alyosha, який їх вигадали брати. Такий “чоловічий” псевдонім був з Оленою протягом довгих років, проте, зараз жінка вирішила його змінити. Про це вона повідомила приблизно місяць тому. Але не знала, яке сценічне ім’я варто обрати.

Співачка Alyosha офіційно відмовилася від псевдоніма
Співачка Alyosha офіційно відмовилася від псевдоніма

Наразі, на особистій сторінці зірки в Instagram красується афіша зі справжнім іменем зірки. Судячи з цього, вона вирішила не експериментувати, а виступати під прізвищем Тополя. Яке отримала у 2013 році побравшись з лідером гурту “Антитіла” Тарасом Тополею. Перший концерт Олени Тополі відбудеться вже сьогодні у Новому Роздолі.

Співачка Alyosha офіційно відмовилася від псевдоніма
Співачка Alyosha офіційно відмовилася від псевдоніма

Також, на афіші зазначений старий псевдонім жінки. Проте, фани зірки вважають це зайвим, адже люблять її не за сценічне ім’я, а за творчість та енергетику, яку отримують на її виступах.

“Чудово бачити у вас на афіші Олена Тополя”, “Олена Тополя – мрія! Супер!”, “Як Вам личить це прізвище на афіші”, “Закидайте мене капцями, але Олена Тополя звучить! Неначе подорослішала. А то таке шось, Альоша, ні туди ні сюди, а тут відразу видно свідому українку, серйозну співачку, дружину талановитого співака!” – написали шанувальники.

Співачка Alyosha офіційно відмовилася від псевдоніма
Співачка Alyosha офіційно відмовилася від псевдоніма

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Олена, разом з дітьми, виїхала з України та певний час мешкала у США. Наприкінці літа цього року співачка повернулася на батьківщину та вже активно виступає на рідних майданчиках.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.