“Не сильно планували”: Катерина Осадча показала круглий живіт і розповіла про свою четверту вагітність

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вперше за довгий час відповіла, чи планує народжувати ще. На даний момент зірка є багатодітною.

Коли стало відомо, що Катя Осадча вагітна втретє, фанати, звісно, цікавилися, чи хоче вона дівчинку. І зірка чесно відповідала, що дійсно хотіла б народити маленьку принцесу, але вже за декілька тижнів до пологів пара провела вечірку, в результаті якої дізналася стать майбутньої дитини. Зірка знову мала народити хлопчика.

Новонародженого назвали Данилом. Цікаво, що майже одразу після появи на світ хлопчика Юрій Горбунов публічно натякнув на те, що все ж таки хотів би і дочку. А Катерина не стала уникати відповіді на даний запит і публічно натякнула, що дітей більше не планує.

Катя Осадча відповіла, чи планує народжувати вчетверте

Катя Осадча анонсувала робочу поїздку
Катя Осадча відповіла, чи планує народжувати вчетверте

Вже через декілька місяців після народження Данила Катерині довелося евакуюватися разом з дітьми на захід України. Юрій залишився в Києві та почав працювати у ранкових ефірах, щоб утримувати свою сім’ю і надалі.

Звісно, при таких умовах навіть мови про ще одне поповнення не йшло, але з часом зірки та їхні співвітчизники, як сумно це б не звучало, звикли до нових реалій і продовжують повідомляти про нових членів сім’ї, що тішить. Нещодавно і у Каті поцікавилися, чи все ж таки наважиться вона на четверте дитя.

Катя Осадча відповіла, чи планує народжувати вчетверте. Скріншот особистої сторінки

Зірка заявила, що вони і третю дитину не планували, а тому вона не буде взагалі розповідати, якою вона бачить свою сім’ю в майбутньому. Мовляв, як буде так буде.

Примітно, що і заміж за Юрія Горбунова Катя вийшла лише після того, як дізналася, що вагітна, тобто складається враження, що вагітність була не запланованою. До тексту зірка додала архівне фото, на якому постала з величезним животом. Імовірно, це кадр 7-річної давності, адже має дуже погану якість.

Нагадуємо, що від Юрія Горбунова Катерина Осадча народила синів Данила та Івана, а от від депутата Олега Поліщука має спадкоємця Іллю, який зараз отримує вищу освіту у Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?