Маша Єфросиніна вперше показала сина після довгої розлуки: заради цього красеня скасувала свій тур

Українська телеведуча Маша Єфросиніна була вимушена скасувати свій тур Україною. Причиною виявились неочікувані сімейні обставини, про це зірка детальніше розповіла у своєму Instagram.

Життя на 2 країни

Після початку повномасштабного вторгнення українська телеведуча Маша Єфросиніна разом із мамою та 2 дітьми виїхала за кордон. Протягом деякого часу родина перебувала в Німеччині, а вже згодом вони вирушили та почали облаштовувати своє життя в Польщі.

Єфросиніна була вимушена жити на 2 країни. Зірка не змогла звикнути до рутини за кордоном, тому поїхала продовжувати свою медійну діяльність в Україні. Час від часу ведуча забирала дітей додому, аби вони могли побачитись із батьком, Тимуром Хромаєвим, який є військовослужбовцем. Наразі 9-річний син зіркового подружжя продовжує жити у Варшаві разом із бабусею.

Єфросиніна показала 9-річного сина вперше за тривалий час
Єфросиніна показала 9-річного сина вперше за тривалий час

Чому Єфросиніна скасувала тур

22 жовтня Маша Єфросиніна отримала запитання від шанувальників. Багатьох цікавило, чому зірка скасувала свій тур Україною. Телеведуча відповіла, що вся її родина зараз розкидна по різних місцях, тому їй завжди треба бути напоготові. На жаль, непередбачувані сімейні обставини випали на дати запланованого туру. Марія перепросила в шанувальників за скасовану зустріч та поділилась подробицями:

“Дива не трапилося. В моєї мами, яка (дай Боже їй здоров’я) перебуває весь цей час із Сашком, терміново потрібно зайнятися особистими справами. Тож маю забрати сина в Київ і бути з ним”, – повідомила Єфросиніна.

Єфросиніна показала 9-річного сина вперше за тривалий час
Єфросиніна показала 9-річного сина вперше за тривалий час

Також зірка додала, що платить дуже важку моральну ціну за те, що обрала життя та роботу в Україні, а не догляд за дитиною.

“Я першочергово – мати”, – пише Марія.

Як зараз виглядає син Єфросиніної

Згодом телеведуча повідомила, що Сашко їде разом з її друзями в Україну, а через кілька годин показала спільне фото із сином після тривалої розлуки.

“Мій хлопчик коханий, якого ми так бережемо від сирен та вибухів, бо він їх не може витримувати. В’їхав у Київ саме під ці кляті звуки”, – поділилась Єфросиніна.

Єфросиніна показала 9-річного сина вперше за тривалий час
Єфросиніна показала 9-річного сина вперше за тривалий час

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.