Арсен Мірзоян показав, як Тоня Матвієнко виглядає після втрати мами: погляд говорить сам за себе

Після смерті мами Тоня Матвієнко взяла довгу паузу, щоб опанувати свій біль. Артистка важко переносить втрату, і хоч вона намагається не плакати, видно, що це їй коштує великих зусиль...

Втрата близької людини – це завжди болісно та несподівано. А втрата людини, яка тобі дала життя, це страшенний біль, який треба пережити. Знайти в собі сили, перебороти та жити далі.

8 жовтня українська співачка Тоня Матвієнко втратила свою маму, легенду та народну артистку Ніну Матвієнко. Яка буквально не дожила декілька днів до свого дня народження… Матвієнко-молодша не ділиться подробицями, що сталось з її мамою, тому що хоче, щоб вона для всіх запам’яталась доброю та усміхненою. Відомо, що останнім часом Ніна Митрофанівна хворіла.

Матвієнки

Тоня і Ніна Матвієнко
Тоня і Ніна Матвієнко

Довгий час Тоня не виходила на зв’язок, але життя триває, тому нещодавно співачка поділилась своїми емоціями, але стисло та коротко. Тому що не можна виразити словами утрату дорогої мами…

В Instagram-stories  вона описала свій емоційний стан: “Як я? Ніби час зупинився…”, відписала 42-річна Антоніна, яка вже й сама є мамою двох діток.  На світлинах в Тоні заплакані та сумні очі, крім того, неможливо не помітити, що й згас її славнозвісний вогник, який дарувала співачці її мама. Дуже хочеться надіятись на те, що це тимчасово. На фото також видно, що артистка схудла на тлі перенесеного стресу та переживань. Пізніше вона поділилась відео, на якому вона без макіяжу позує біля калини в чорному худі та намагається посміхатись крізь сльози, які стоять в її очах. Ролик був знятий в садку, біля будинку. Чудова погода, світить сонечко, але сум та туга за мамою – невимовна.

Тоню щиро підтримують прихильники в усіх соціальних мережах, звісно, що не лишаються осторонь колеги та знайомі. Й сама співачка намагається продовжувати активне життя, зокрема й допомагати нашим захисникам. Про що свідчить її фото разом з чоловіком, Арсеном Мірзояном, на якому вони тримають MAVIC

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.