Екс-холостячка Злата Огнєвіч вперше після Андрія Задворного зізналася, що її серце зайняте: “Закохана”

Співачка Злата Огнєвіч вразила мережу зізнанням про те, що знаходиться у стані закоханості. Хто поселився у серці знаменитої української артистки?

Досить довго Злата Огнєвіч залишалася самотньою, хоча і не приховувала, що в її житті ставалися епізоди, наповнені коханням та романтикою. І не завжди артистка обирала багатих і знаменитих, адже серед її обранців є чоловіки інших достойних професій.

Втім, налагодити приватне життя їй довго не вдавалося. Через це артистка навіть наважилася піти на романтичне реаліті-шоу, де шукала кохання. Артистка запевняє, що її наміри у цьому питанні були дійсно щирими та чесними, і вона перш за все мріяла віднайти того самого.

Злата Огнєвіч вперше після Андрія Задворного зізналася, що її серце зайняте

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч вперше після Андрія Задворного зізналася, що її серце зайняте

Але після фіналу все стало лише гірше. Андрій Задворний, якого вона обрала, жорстоко розбив серце артистки. В результаті чого співачка замість побачень почала відвідувати психотерапевта.

Тривалий час Злата зізнавалася, що поставила питання особистого життя, а зокрема чоловіків, у довгий ящик і зосередилася на своєму здоров’ї. З тих пір пройшло 2 роки. І лише зараз зірка з гордістю заявила про те, що її серце зайняте.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка опублікувала фото, на якому позує в чорному вбранні та сонцезахисних окулярах. Вона зібрала волосся у високий хвіст і нафарбувала губи червоною помадою. Артистка зазначила, що обирає такий колір, коли закохується.

“Я ношу червону помаду завжди, коли закохана. Тому зараз саме так…”, – написала артистка.

Втім, поки що невідомо, хто саме поселився у голові та серці Злати.

Нагадуємо, що останні 2 роки артистка здебільшого була зосереджена на благодійні діяльності, давала велику кількість концертів та подорожувала світом з метою розповісти йому про те, що відбувається на її батьківщині. Той факт, що їй вдалося знайти кохану людину під час настільки завантаженого графіку навіть вражає.

Залишається сподіватися, що у артистки на цей раз все вийде і вона згодом познайомить аудиторію з чоловіком, якого обрала.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?