Після чуток про роман з Карпачовим: Наталія Холоденко зізналась в почуттях іншому зірковому чоловіку

Відома українська психологиня Наталія Холоденко публічно звернулася до Дмитра Дікусара та привітала його з днем народження. Усі деталі в статті.

Знаменита українська психолог Наталія Холоденко не так давно пережила низку скандалів. Спочатку зірку звинуватили у тому, що вона нібито розбила сім’ю, якій мала допомогти як спеціаліст.

Пізніше Холоденко спростувала дану новину, здебільшого познущались над автором даної теорії. Втім, не розповіла, як саме їй вдалося знайти кохання і хто її таємничий чоловік.

Наталія Холоденко зізналась в почуттях іншому зірковому чоловіку

Богдан Беспалов розповів про роман Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова
Наталія Холоденко зізналась в почуттях іншому зірковому чоловіку. Наталія Холоденко та Дмитро Карпачов. Архівне фото

Знаменитий блогер Богдан Беспалов же поділився розповіддю про те, що тривалий час Холоденко була коханкою Дмитра Карпачова. Нібито психологи співпрацювали не просто так, а перебували у романі. І це при тому, що у Карпачова є сім’я. Втім, на дану плітку Наталія так і не відреагувала. Як власне і її колега.

Натомість нещодавно Холоденко розповіла про свої найщиріші та найсвітліші почуття до відомого українського хореографа Дмитра Дікусара.

Зірка привітала танцюриста з днем народження та осипала його компліментами. І звісно, побажала йому повернутися додому живим та здоровим.

“Сьогодні день народження у дуже важливого для мене Дмитра Дікусара. Ви не уявляєте яка це людина! Діма, я щаслива, що ти народився, що доля нас познайомила і що я відчула твоє душевне тепло. Ти особливий! Я бажаю тобі повернутись з перемогою!!! 3 днем народження!”

Зірка поки що не відреагував на привітання, і це цілком логічно, адже у нього можуть бути справи, і йому не до соціальних мереж. Зараз у хореографа перша відпустка свій сьогоднішній 38 день народження Дмитро проведе вдома. В ефірі “Сніданку з 1+1” Людмила та Святослав також привітали захисника та спитали Дмитра, чи має він святковий настрій, які привітання були найприємнішими та як він планує провести свої вихідні.

Хореограф планує провести цей особливий день зі своїми рідними, в оточенні тепла та сім’ї.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.