Гринчук без зайвих зусиль замінив Сенічкіна біля Людмили Барбір: пасують одне одному як Шовкопляс і Гордєєв

В ефірі головного ранкового шоу країни "Сніданок з 1+1" відбулись неочікувані зміни. Замість Руслана Сенічкіна глядачі побачили в студії Святослава Гринчука поряд із Людмилою Барбір.

Сніданок з ведучим ТСН

Відомий український ведучий телевізійної служби новин Святослав Гринчук здивував появою у студії “Сніданку”. Чоловік вже кілька разів брав участь в ранковому шоу на 1+1, як запрошений гість, проте роль ведучого – дісталась йому вперше.

24 жовтня на офіційній сторінці шоу в Instagram з’явився допис, в якому йшлось:

“Лише сьогодні! Ефір Сніданку з Людмилою Барбір проведе ведучий ТСН Святослав Гринчук. Особливий ранок у Сніданку”

Колеги досить гармонійно виглядали разом у кадрі, а Гринчуку вдалось задовольнити аудиторію та чудово впоратись із роллю ведучого. Глядачі тепло зустріли Святослава в ефірі та написали чимало компліментів. Згодом у Instagram колеги поділились відео, в якому розповіли деталі спільного ефіру.

Користувачі залишили свій відгук про роботу телеведучого в коментарях, дехто навіть почав критикувати Руслана Сенічкіна та попрохав надати Барбір нового партнера:

“Людмилочка, з новим ведучим ви стали веселою, живою, цікавою, може, потрібно мінятися ведучими”

“Святослав, чудовий ведучий! Людмила, як завжди, класна!! Ранок був чудовим!! Але для чого так критикувати Руслана!! Різні люди, різні темпераменти!! Руслан теж чудовий ведучий!! Дякую Вам за все!! Прекрасні теплі ранки в компанії з Вами!!”

“Прочитала декілька коментарів щодо Руслана і засмутилася. Я не уявляю Сніданок без нього. А Святослава я давно примітила: цікавий, з почуттям гумору,. Він добре вписався в “сніданківську” команду”

Святослав Гринчук про роботу з Людмилою Барбір

У своєму особистому профілі Святослав Гринчук поділився враженнями від експерименту. Чоловік висловив вдячність колегам, що запросили та глядачам, які залишили свої коментарі:

“Сьогодні був цікавий експеримент. Склав Людмилі Барбір компанію у ефірі Сніданку, бо усі її колеги з тих, чи інших причин цього ранку були недосяжні. Люда куховарила, а я намагався не сильно заважати. Великий лайк колегам за запрошення, а глядачам за відгуки, коментарі і поради.”

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.