Влад Яма розповів про розставання з дружиною: вона ревнувала, він не міг вгамувати зіркову хворобу

Знаменитий український хореограф Влад Я вже 2 роки знаходиться далеко за межами України. Втім, публіка досі з великим захватом спостерігає за його пригодами і новим досвідом.

Після народження сина Леона відомий український хореограф Влад Яма заснував у своїй сім’ї нову традицію — зимові канікули у Сполучених Штатах Америки. Родина кожного року відвідувала Флориду, яку полюбила всім серцем. Влад зізнався, що навіть мріяв переїхати туди, але робота на батьківщині спонукала його триматися рідної землі.

Але після 24 лютого все кардинально змінилося. Сім’я емігрувала за океан і після цього майже не давала інтерв’ю. Влад лише раз поспілкувався зі Славою Дьоміним, після чого вирішив не розмовляти з журналістом. Блогер припускає, що така реакція викликана скандалом навколо втечі танцюриста.

Влад Яма розповів про розставання з дружиною

Лілія Яма отримала подяку
Влад Яма розповів про розставання з дружиною

Але ще 3 роки тому Влад та його дружина Ліліана активно ділилися найрізноманітнішими деталями особистого життя. Наприклад, вони зізнавалися, що хочуть стати батьками ще раз, а також розповіли, як багато років тому розсталися.

Тоді вони не були одруженими, а лише вчилися бути міцною сім’єю. На Влада звалилася шалена слава, і він не міг впоратися емоційно з популярністю, через що потрапив у тенета зіркової хвороби. На додачу Ліліана сильно ревнувала коханого до Наталії Могилевської, з якою Влада постійно підозрювали у романі. Зірки спочатку не спростовували чуток, і нібито лише підливали олії у вогонь. Звісно, це зіграло не на користь особистих стосунків обидвох.

Зокрема Яма розповідав, що навіть не одразу зрозумів, що частина його серця його покинула. Ухід своєї дівчини він сприйняв дуже спокійно. І лише через декілька тижнів його почала накривати депресія і він раптом зрозумів, що втратив дійсно дещо цінне. Дійшло до того, що чоловік міг піти в себе прямо за кермом і повністю відключитися від реальності.

Після цього він розумів, що йому необхідно терміново повернути свою кохану, і зробити це усіма можливими способами. Ліліана вже знаходилася за кордоном, але Влада це не зупинило. Після цього пара продемонструвала неабияку єдність.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.