Чоловік Тодоренко сів їй на шию та показав, на що вона погодилася насправді: конфлікт не тільки з тестем

Регіна Тодоренко після 24 лютого заявила, що не підтримує Україну саме через свого чоловіка Влада Топалова та дітей. Мовляв, має думати про сім'ю.

Після 24 лютого українців не залишилося жодного сумніву щодо того, яку позицію займає Регіна Тодоренко. Вокалістка, яка колись народилася та росла в Одесі, пізніше перебралася до москви, де вийшла заміж за Влада Топалова, продемонструвала вищий рівень цинічності. Дійшло до того, що загинув її колишній хлопець, і навіть на цю новину вона не відреагувала.

Регіна Тодоренко має серйозні проблеми в шлюбі

Регіна Тодоренко із чоловіком Владом Топаловим
Інсайдери розповіли, що Регіна Тодоренко має серйозні проблеми в шлюбі

Сама артистка заявила, що вона робить вибір на користь своєї родини. Мовляв, має коханого чоловіка, дитину, яка підростає і малюка під серцем.

Однак, пізніше почали з’являтися новини, що нібито Регіна неабияк потерпає у будинку свого чоловіка. Контроль над сім’єю тримає її свекор. Нібито покинути дім вона не може, тому що заберуть дітей. А в чоловіка є серйозні зв’язки, завдяки яким він і має таку владу. Дана інформація нічим не підтвердилася, хоча нібито надходила від інсайдерів.

І ось знову платформа Обозреватель отримала ексклюзивну інформацію від наближених до Тодоренко джерел, що вона нібито нещаслива в шлюбі, а її чоловік дозволяє собі абсолютно негідні речі в стосунках.

“Подейкують про фізичне нас***тво в сім’ї, яке, мовляв, обумовлено фінансовими труднощами. Регіна Тодоренко зараз працює над кількома масштабними проектами, в той час як її чоловік, як стверджується, гроші в сімейний бюджет не вкладає, а тільки витрачає”, – цитує слова співрозмовника “Обозреватель”.

Примітно, що раніше пара повідомляла про своє бажання емігрувати за кордон. Мовляв, будуть будувати музичну кар’єру саме там. Таланти Влада Топалова ніхто не оцінив на батьківщині, тож він мріяв підкорювати захід. Плани порушилися 24 лютого, і знову сім’я потрапила у низку скандалів, до яких вона вже на той момент насправді звикла.

Нагадуємо, що не так давно в мережі також ділилися враженнями від поведінки артистки, яка користувачам здалася не зовсім адекватною. Регіна запросила на свої пологи старшого сина, а також публічно попрощалася з батьками.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.