Від Вакарчука пішла жінка після 10 років разом і не стала приховувати їхніх стосунків: “Все підписано”

Відома українська співачка Христина Соловій розповіла, коли насправді припинила співпрацювати з Святославом Вакарчуком, і як це було. Усі деталі в статті.

Співпраця Христини Соловій та Святослава Вакарчука була ледь не однією з найзнаковіших в шоу-бізнесі. Зіркам роками вдавалося створювати доволі якісний продукт, а також просувати любов до народних пісень. Ще декілька років тому співачка зізнавалася, що вони майже не спілкуються з продюсером.

Мовляв, колишній наставник може допомогти порадою, але минулого формату роботи в них більше немає. Через це шанувальники і журналісти вирішили, що Христина вже давно пішла своїм шляхом, залишивши продюсера позаду. Як з’ясувалося нещодавно, це було не так.

Христина Соловій розповіла, чому розірвала співробітництво з Вакарчуком

На кого Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука
Христина Соловій розповіла, чому розірвала співробітництво з Вакарчуком

Так співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що їхні шляхи з Вакарчуком розходяться. Артистка подякувала йому за наданий досвід, проведений час разом та хороше прощання, що є великою рідкістю для шоубізу.

Для багатьох підписників це стало сюрпризом, а тому незабаром Христина Соловій дала ексклюзивний коментар, в якому пояснила, що взагалі відбувається.

“Більшість людей сприймали мене незалежною артисткою досить давно. Формат моєї співпраці зі Святославом Вакарчуком, моїм колишнім продюсером, був досить вільним. Ця співпраця завершилася для мене. Чому я не можу бути не рада. Це правда, я щаслива і вільна. Рік незалежності для мене. У нашому договорі є пункт про нерозголошення деяких моментів. Тому й добираю слова. Уже все підписано”

Подейкують, що продюсуванням Христини займеться письменник та музикант Сергій Жадан. Втім, здебільшого фанати схиляються до думки, що насправді їхня тісна спільна робота пов’язана з любовними стосунками, а не бажанням Сергія будувати бізнес на співачці.

Нагадуємо, що обидва досі не підтвердили стосунки і відмовляються коментувати імовірний роман, хоча плітки про нього блукають мережею більше року. До того ж півроку тому Сергій Жадан повідомив про те, що розлучився з дружиною. Причини розриву досі невідомі, адже пара їх приховує.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.