Маша Єфросиніна вперше зізналася, чому насправді вивезла сина за кордон: має особливість, яку замовчували

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна здивувала зізнанням про маленького сина, який виїхав з України не просто заради безпеки. Усі деталі в статті.

Як відомо, після 24 лютого популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна прийняла рішення евакуюватися разом з дітьми. Втім, через декілька місяців вона вже повернулася додому, вочевидь розуміючи, що приїхати в абсолютно безпечно домівку їй вдасться не скоро. У той самий час її коханий чоловік Тимур вирішив захищати Україну і по сей день це робить.

Маша Єфросиніна розповіла про негаразди зі здоров’ям сина

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна розповіла про негаразди зі здоров’ям сина

Натомість Маша продовжила свою діяльність, активно знімає інтерв’ю, шов і говорить у своєму блозі в соціальній мережі Instagram про все, що так хвилює нині публіку.

Але як виявилося, її молодший син зараз не знаходиться на батьківщині, а живе разом з бабусею в Польщі. Такий крок був зроблений непросто заради того, щоб дитина була захищена. Нещодавно Єфросиніна розповіла про особливості здоровʼя її нащадка.

Поспілкувавшись з лікарями та спостерігаючи за своїм сином, Маша прийняла рішення, що необхідно відправити його у місце, де панує мир. Виявляється, дитина дуже чутлива до спалахів, звуків та іншого сенсорного впливу. Зірка зверталася до лікарів, а також з усією серйозністю готувала спадкоємця до школи, адже там він би залишився на одинці з подібними речами.

“Сашко настільки чутливий, що він був пацієнтом психоаналітика та нейрофізіолога. Тобто у нього є абсолютна чутливість до всього: звуків, спалахів… Ми готували його до школи й працювали над тим, щоб гомін і навіть дзвінок він нормально сприймав, а тут, с*ка…”, – поділилася Єфросиніна.

Нагадуємо, що раніше Маша Єфросиніна розповідала про серйозну кризу стосунках з чоловіком Тимуром. Після того, як чоловік став на захист країни він почав серйозно змінюватися і для телеведучої це доволі важка трансформація, яку вона не хоче приймати. Втім, доводиться підлаштовуватися під нові реалії і телеведуча намагається змінюватися разом з чоловіком, щоб зберегти їхню сім’ю.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.