Не може стати мамою: Надя Дорофєєва чесно зізналася, чому досі не народила – не дозволяє здоровʼя зірки

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, чому чутки про її вагітність насправді не мають жодного сенсу і не можуть відповідати дійсності.

Після того, як Надя Дорофєєва вийшла заміж за Михайла Кацуріна навколо її особистого життя постійно з’являються нові чутки. І особливо популярні — чутки про вагітність. І це зовсім не дивно, адже перебуваючи у стосунках з Володимиром Дантесом, які тривали 10 років, зірка так і не наважилася народити.

Звісно, аудиторія схилялася до думки, що благовірний артистки просто не хотів мати дітей, що він власне пізніше і підтвердив. Якщо 2 роки тому Володимир говорив, що не являється чайлдфрі, то після розставання з зіркою зізнався, що таки був послідовником даної філософії.

Як не іронічно, його наступні стосунки почали розвиватися з жінкою, в якої на руках аж двоє маленьких дітей.

Надя Дорофєєва зізналася, чому досі не народила

Надя Дорофєєва розповіла про свої відчуття у шлюбі з Мішею Кацуріним
Надя Дорофєєва зізналася, чому досі не народила

Тим часом Надя не затягувала з весіллям. Пройшов лише рік після новини про її роман з ресторатором, як пара побралася, і доволі пишно. Тож за сценарієм щасливої сім’ї, мала надійти новина і про вагітність.
Принаймні, так вважали фанати.

Кожного тижня у соціальній мережі з’являлися ролики, у яких шанувальники намагалися натякнути на цікаве положення артистки. Звісно, преса також була доволі зацікавлена і намагалася знайти докази стану Наді.

Втім, співачка невтомно спростовувала дану інформацію, хоча її колеги, такі як Настя Каменських чи Катя Осадча зазвичай просто ігнорують подібні випади на свою адресу. В одному з інтерв’ю артистка зізналася, що на даний момент вагітність неможлива. Це обумовлено станом її здоров’я, а саме її емоційною складовою. За словами Дорофєєвої при таких навантаженнях та стресі просто неможливо завагітніти.

“Якщо вже й людина й захоче, то це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку”, – зізналася у своєму коментарі Дорофєєва.

Також зірка розповіла, якою вона буде матір’ю. За словами співачки, для своєї дитини вона стане суворою та амбіційною мамою, та виступатиме у ролі продюсера.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.