Не може стати мамою: Надя Дорофєєва чесно зізналася, чому досі не народила – не дозволяє здоровʼя зірки

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, чому чутки про її вагітність насправді не мають жодного сенсу і не можуть відповідати дійсності.

Після того, як Надя Дорофєєва вийшла заміж за Михайла Кацуріна навколо її особистого життя постійно з’являються нові чутки. І особливо популярні — чутки про вагітність. І це зовсім не дивно, адже перебуваючи у стосунках з Володимиром Дантесом, які тривали 10 років, зірка так і не наважилася народити.

Звісно, аудиторія схилялася до думки, що благовірний артистки просто не хотів мати дітей, що він власне пізніше і підтвердив. Якщо 2 роки тому Володимир говорив, що не являється чайлдфрі, то після розставання з зіркою зізнався, що таки був послідовником даної філософії.

Як не іронічно, його наступні стосунки почали розвиватися з жінкою, в якої на руках аж двоє маленьких дітей.

Надя Дорофєєва зізналася, чому досі не народила

Надя Дорофєєва розповіла про свої відчуття у шлюбі з Мішею Кацуріним
Надя Дорофєєва зізналася, чому досі не народила

Тим часом Надя не затягувала з весіллям. Пройшов лише рік після новини про її роман з ресторатором, як пара побралася, і доволі пишно. Тож за сценарієм щасливої сім’ї, мала надійти новина і про вагітність.
Принаймні, так вважали фанати.

Кожного тижня у соціальній мережі з’являлися ролики, у яких шанувальники намагалися натякнути на цікаве положення артистки. Звісно, преса також була доволі зацікавлена і намагалася знайти докази стану Наді.

Втім, співачка невтомно спростовувала дану інформацію, хоча її колеги, такі як Настя Каменських чи Катя Осадча зазвичай просто ігнорують подібні випади на свою адресу. В одному з інтерв’ю артистка зізналася, що на даний момент вагітність неможлива. Це обумовлено станом її здоров’я, а саме її емоційною складовою. За словами Дорофєєвої при таких навантаженнях та стресі просто неможливо завагітніти.

“Якщо вже й людина й захоче, то це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку”, – зізналася у своєму коментарі Дорофєєва.

Також зірка розповіла, якою вона буде матір’ю. За словами співачки, для своєї дитини вона стане суворою та амбіційною мамою, та виступатиме у ролі продюсера.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.