Не тільки Чендлер Бінг: хто з акторів легендарного телесеріалу “Друзі” назавжди залишив цей світ

Серіал "Друзі" — культове шоу, яке подарувало мільярдам людей не тільки незабутні години перегляду дійсно смішної історії, але й врятувало багатьох від депресії та самотності.

Ранок 29 жовтня для фанатів культового сіткому “Друзі” став неймовірно складним. Що вже й казати про акторів, які підтримували зв’язок увесь цей час, дружили та по-справжньому любили одне одного.

Даний проєкт чи не єдиний в історії світового шоу-бізнесу, в якому усі учасники змогли стати міцною родиною і не зруйнувати цей зв’язок впродовж 30 років. Заради нього їм довелося пожертвувати своїми почуттями, обирати між коханням та дружбою і, врешті-решт, відпустити можливість побудувати кохання, адже Девід Швіммер та Дженіфер Еністон колись були до нестями закохані, так само Кортні Кокс та Меттью Перрі пообіцяли одне одному, що їхнє платонічне кохання ніколи не перейде у фізичне.

Помер зірка Друзів Меттью Перрі

Помер зірка Друзів Меттью Перрі

Шестеро друзів подарували світу не просто цікаве та захоплююче шоу, а дали можливість мільйонам людей побороти депресію, впоратися з самотністю, і навіть вивчити англійську мову.

Так, дане шоу викладачі радять дивитися в оригіналі, адже воно дає можливість пірнути в англомовне середовище і навчитися спілкуватися.

За попередніми даними, Меттью Перрі помер у своєму маєтку в джакузі. Смерть настала в результаті серцевого нападу, однак поки що невідомо, що його спровокувало. Жоден з акторів публічно поки що на сумну звістку не відреагував. Втім, відомо, наскільки сильно вони засмучувалися навіть через випробування, які він пройшов за життя. Тож у горі, яке принесло дане повідомлення у сім’ї Дженіфер Еністон, Лізи Кудроу, Кортні Кокс, Метта Ле Бланка та Девіда Швіммера немає жодних сумнівів.

Попри те, що у зйомках брала участь велика кількість акторів з доволі солідним віком, Меттью Перрі — другий, хто з усього колективу пішов з життя. І при цьому, відносно молодий. Цікаво, що у серіалі є сцена, де Чендлер жартує, що помре першим. Але не вгадав.

Так, 2 роки тому з життя пішов виконавець ролі Гантера Майкл Тайлер. Він помер у віці 59 років уранці 24 жовтня у своєму будинку в Лос-Анджелесі після довгої боротьби з раком четвертої стадії.

Актор дізнався про захворювання надто пізно – коли пухлина почала поширюватися на інші частини тіла, у тому числі на кістки та хребет. Це призвело до паралічу кінцівок. Через ускладнення від онкології Тайлер навіть не зміг взяти участь у зйомках спецепізоду “Друзів”. Коли вони востаннє зібралися у студії всі разом, Гантера поруч не було.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.