Покликала на роботу: Світлана Лобода запропонувала посаду таксистові, що потрапив в мовний скандал

Нещодавно київський таксис потрапив у гучний скандал, що не на жарт обурив громадськість. Співачка Світлана Лобода вирішила заступитися за чоловіка.

Відома українська співачка, що не раз натикалася на хейт від користувачів мережі, вирішила підтримати водія, що потрапив у скандал. Жінка заявила, що готова взяти на роботу таксиста, що відмовив в обслуговуванні українською мовою. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста
Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста

Співачка в сторіс опублікувала відео чоловіка. На ньому таксист ламаною українською пояснює свою позицію хейтерам. Виконавиця підписала відео сміливою заявою. Жінка запевняє, що готова запропонувати чоловікові роботу.

Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста
Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста

А от, Ірина Фаріон висловила протилежну думку. Жінка дуже агресивно відреагувала на новину.  Політикиня запевняє, що таких чоловіків, як цей водій, потрібно відправляти у спеціальний батальйон, щоб вони ставали щитами для україномовних українців.

“Тому, що такі люди заслуговують тільки на одне – повну утилізацію. Ми до них не можемо мати ані найменшої поваги”, – висловила свою думку Фаріон в ефірі NTA.

Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста
Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста

Нагадаємо, у Києві вибухнув скандал. Таксист компанії “Bolt” відмовився перейти на державну мову під час одного з замовлень. Натомість чоловік висадив пасажирок з автомобіль, викинув багаж, а сам поїхав геть. Компанія, відреагувала миттєво. Водія звільнили та заборонили використовувати ресурс назавжди.

Такими діями водій порушив законодавство України. Згідно зі статтею 30 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” йому загрожує штраф від 3400 до 5100 гривень.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.