Переможець “Голосу країни-13”: хто з фіналістів став найкращим та який приз отримав – це не квартира?

Вже відомо, хто став переможцем 13-го сезону шоу "Голос країни". Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників отримав перемогу.

13-й сезон шоу “Голосу країни” став особливим, так як знімався в абсолютно нових умовах. Так, продюсерами було прийнято рішення про проведення зйомок за територією України, у Європі. Тренерами виступали Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, Юлія Саніна та Іван Клименко.

До фіналу потрапили одразу вісім учасників, однак до суперфіналу лише двоє.

Хто переміг у шоу Голос країни-13

Так, за перемогу боролися від команди Юлії Саніної — Христина Старикова, Галина Печеніжська; від Наді Дорофєєвої – Юрій Городецький, Влад Пелих, Роман Панченко Майрамік Авоян; Стася Чабан виступала від команди Івана Клименка, а Михайло
Панчишин від Артема Пивоварова.

У фінальному двобої зійшлися Юрій Городецький і Михайло Панчишин. Саме ці учасники за результатами голосування були розцінені глядачами, як найсильніші.

У суперфіналі програми “Голос країни-13” учасники вийшли на сцену з тими композиціями, якими вони підкорювали тренерів ще на етапі “сліпих прослуховувань”. Тобто головна традиція шоу не змінилася. Михайло Панчишин заспівав композицію “Невідомий герой”, а Юрій Городецький – “Києве мій”.

Хто переміг у шоу Голос країни-13

Переможцем 13-го сезону “Голосу країни” став підопічний Артема Пивоварова Михайло Панчишин.

Примітно, що не дивлячись на перемогу, переможцеві одразу ж довелося зіштовхнутися з критикою у соціальній мережі. Так, у коментарях під публікацією офіційної сторінки програми велика кількість користувачів залишає критичні зауваження на рахунок того, що “перемога була отримана незаслужено” та через необ’єктивне ставлення до вокаліста через його професію і минуле.

Звичайно, частина аудиторії встала на захист переможця і намагається переконати хейтерів у тому, що у будь-якому випадку чоловік виборов свій тріумф абсолютно справедливо.

Нагадуємо, що уся сума, зароблена на смс-голосуванні буде направлена до реабілітаційного центру “Незламні”, де проходять лікування діти, які постраждали від опіків.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.