Суперницю Тіни Кароль наздогнала “кармa” за скандал з поп-дівою: “На мене більше не ображається”

Знаменита українська співачка Оля Полякова розповіла, чим же завершився її скандал з Тіною Кароль, з якою вони посварилися 3 роки тому. Чи пробачила поп-діва?

Тіна Кароль та Оля Полякова — дві абсолютно різні, але талановиті та вродливі жінки. Вони пересікалися неодноразово на різноманітних заходах, шоу, стояли на одній сцені постійно. І здавалося б, що може статися між цими двома, коли вони знайомі ледь не півжиття?

Втім, одне необережне слово та втрата контексту можуть зіграти дуже злий жарт. 3 роки тому Оля Полякова потрапила у гучний скандал через свою необережність. Зірка на телебаченні заявила, що у Тіни Кароль дуже сумний репертуар і вона — “плакальниця на похоронах”.

Оля Полякова розповіла, як її провчила доля за скандал з Тіною Кароль

Оля Полякова розповіла, як її провчила доля за скандал з Тіною Кароль

Даний вислів був зустрінений дуже бурхливо та з агресією, а все тому, що даний жарт прозвучав дуже неоднозначно через особисту трагедію артистки.

Так, 10 років тому Тіна Кароль поховала свого єдиного чоловіка Євгена, який помер від раку шлунку, а потім створила цілий альбом, в якому описала увесь свій біль та спектр емоцій від трагедії, яку вона проживала. Після цього альбому Тіна і стала живою поп-дівою українського шоу-бізнесу.

Коли Оля Полякова зрозуміла, як аудиторія і сама співачка сприйняли сказане, вже було занадто пізно. Втім, вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеозвернення до фанатів артистки з поясненням, що насправді вона мала на увазі, і що її жарт жодним чином не стосується особистої трагедії її колеги.

Втім, залагодити це швидко не вдалося, а потім стало відомо, що Тіна Кароль навіть не вітається з Суперблондинкою і уникає її усіма можливими способами. Втім, знаходилися шанувальники, які думали, що це так званий піар, так як у той самий час Кароль мала провести повний ребрендинг та змінити свій репертуар.

Лише нещодавно Оля Полякова поспілкувалася з журналістами і розповіла, чим завершився їй конфлікт з колегою. За її словами, вони давно помирилися, а її так би мовити провчила карма, так як тепер саме її репертуар можна назвати репертуар “плакальниці на похоронах”, адже останнім часом у Полякової дуже сумні пісні.

“Я вже давно “плакальниця”. Люди під моїми сумними піснями пишуть, що титул головної “плакальниці” країни повільно перейшов до Полякової. Тож Тіна на мене більше не ображається”

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.