Швидкий як блискавка: 39-річний Володимир Остапчук з’їхався з 23-річною Катею Полтавською на другій зустрічі

Рік тому Володимир Остапчук розлучився зі своєю дружиною Христиною Горняк. Чоловік не став зволікати та одразу ж заявив про нові стосунки, а з юною обраницею з'їхався вже після першого побачення.

Розлучення та нові стосунки

39-річний телеведучий Володимир Остапчук вже тричі був одружений. Восени минулого року чоловік заявив, що розлучається зі своєю другою коханою Христиною Горняк. Чутки про кризу в стосунках Володимира та Христини почали ширитися ще за місяць до офіційного зізнання. Радіоведучий Слава Дьомін стверджував, що між ними, дійсно, виникають певні суперечки. Останнім часом пара навіть почала жити окремо. Загалом їхній шлюб тривав майже 2 роки.

Згодом телеведучий приголомшив шанувальників зізнанням про нові стосунки. Обраницею Остапчука стала 23-річна журналістка Катерина Полтавська. Чоловік розповів, що знайомство відбулось в Інтернеті.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з’їхались та показали свій побут

“Мені заблокували Instagram, Катя його розблокувала, і в нас переписка зав’язалася”, – поділився шоумен.

Невдовзі стало відомо, що Володимир та Катерина одружились. Пара не видавала усі секрети одразу, лише через кілька місяців спільного життя вони розповіли деталі свого знайомства.

Відверте зізнання Полтавської

У своєму Instagram дівчина часто відповідає на запитання підписників та ділиться історіями з життя. На початку 2023 року Катерина розповіла за яких обставин вирішила з’їхатись з шоуменом. Як виявилось, спочатку вона й не думала зустрічатись з Остапчуком та навіть уникала його після першого побачення. Дівчина зізналась, що це не було коханням з першого погляду.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з’їхались та показали свій побут

Однак, після другого побачення пара почала жити разом.

“На другій зустрічі ми з’їхалися. Досі не розуміємо, чому він запропонував і чому я погодилася. Каже, що такий душевний порив в нього був вперше”, – пригадує журналістка.

Молоде подружжя певний час мешкало в Києві у ЖК “Тетріс Хол”. Зараз Володимир та Катерина активно облаштовують будинок, який Остапчук придбав ще в шлюбі з Горняк. Ексдружина планує вирішувати справу через суд, адже вона також претендує на частину цього майна. Ведучий ігнорує погрози та продовжує періодично публікувати спільні фото з Полтавською на тлі нерухомості.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з’їхались та показали свій побут

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.