Солістка Kazka Олександра Заріцька зробила відверте зізнання про себе та свої кілограми: скільки скинула?

Солістка українського музичного гурту KAZKA Олександра Заріцька продовжує тримати себе у формі. А почалось все з шоу "Танці з зірками" у 2021 році.

Початкова мета зі зниження ваги була для того, щоб Юрію Мєшкову, її партнеру по танцях, було не так складно робити танцювальні рухи, зокрема підтримки. Танець – це мистецтво, воно передає вир емоцій та пристрастей за допомогою рухів. А в сучасних танцювальних напрямках складні акробатичні підтримки, елементи художньої та спортивної гімнастики стали невід’ємною частиною нових хореографічних постановок.

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков в Танцях з зірками

За 5 тижнів виступів та тренувань співачка змогла скинути приблизно 12 кілограмів своєї ваги. Після закінчення шоу вона не перестала займатись тренуваннями, тому суттєво позбавилась зайвих сантиметрів в об’ємі та позбулась ще 8 кг. Коли її запитали про секрети, завдяки яким вона схудла, Заріцька відповіла, що це були фізичні навантаження, відмова від солодощів та збалансований раціон. Але коли вага стала перевищувати 135 кг співачка зрозуміла що потрібно серйозно взятись за свою фігуру. Оскільки бували такі періоди, що їй було важко ходити, важко співати. Прийшло розуміння того, що здоров’я має бути в пріоритеті.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

Максимальну цифру своєї ваги солістка гурту KAZKA ніколи не озвучувала. Позаяк це для неї не є принциповим моментом. Головне, щоб було бажання змінюватись. Щоб люди побачили що зміни можливі, якщо вони того самі сильно захочуть і будуть робити. А тим, хто лінується та не вірить – вона готова довести це своїм прикладом. Зараз її вага перебуває в межах 80 кг вона себе почуває краще та комфортніше в оновленому тілі.

Після свого успішного схуднення Олександра Заріцька для першого випуску шоу “Голос країни-12” вирішила повторити образ відомої бізнеследі Кім Кардашян. У прем’єрному епізоді проєкту українська зірка з’явилась у блакитному комбінезоні, схожому на вбрання американської дизайнерки. Це був незвичний закритий комбінезон з невеликим декольте. Оригінальність полягала в тому, що тканина закривала все тіло, включаючи навіть пальці рук.

Солістка Kazka Олександра Заріцька зробила відверте зізнання про себе та свої кілограми: скільки скинула?
Солістка Kazka Олександра Заріцька зробила відверте зізнання про себе та свої кілограми: скільки скинула?

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.