Що стало з колишньою дружиною Вакарчука, яка віддала йому 20 років життя і дізналася про позашлюбне дитя

Багато років Святослав Вакарчук надихався любов'ю до своєї коханої дружини і створював хіти, які досі є гімном любові. Втім, їхня історія вже далеко позаду.

Коли Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова познайомилися, обидва були на знайомі широкий аудиторії. Жінка помітна старша за виконавця та й має набагато більші зв’язки, — і все ж таки її вік, статус не вплинули на гостроту почуттів співака. Він закохався у свою обраницю до нестями, присвячував їй пісні, знімав у своїх кліпах.

При цьому Святослав завжди приховував своє приватне життя, і майже ніколи не обговорював його з журналістами. Піар-відділ команди активно слідкував за всім, що відбувається навколо музичного гурту, а тому дані майже не виходили назовні.

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Лялі Фонарьової

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Лялі Фонарьової

Ходили чутки про роман Святослава Вакарчука з Христиною Соловій. Активна та щільна робота з молодою артисткою дала небажані плоди, втім, виконавець на це просто не реагував. Натомість Христина боролася з пресою сам на сам, неодноразово заявляючи, що ніколи не була коханкою свого наставника.

Плітки тільки вляглися, нічого не передвіщувало біди, як раптом стає відомо, що Святослав Вакарчук розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою, а через 2 місяці надходить новина про його позашлюбного сина Івана, якому не той момент було приблизно 8 тижнів.

При цьому Святослав дану інформацію жодним чином не доповнював і не коментував, залишаючи дуже багато питань. А от знайомий пари, продюсер Євген Рибчинський не стримався та опублікував пост. У ньому йшлося, що виконавець завдячує своєю популярністю Фонаревою.

“Дружина власника салонів, модного, перспективного та впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука, багато хто знизав плечима, бо тоді це був дивний вибір”

Рибчинський також натякнув, що ініціатором розставання став саме Святослав Вакарчук, який так і не одружився на своїй обраниці офіційно. І, мовляв, зробив це негарно.

“Просто все колись закінчується: молодість, краса, популярність, здоров’я, гроші, життя… Але завжди слід залишатися людиною”.

Пізніше чоловік видалив свою публікацію, наче її ніколи не було. Мережею почали ширитися чутки про те, що Вакарчука вже бачили з новою обраницею у Львові, а пізніше дана інформація підтвердилася.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.