Дмитро Дікусар вразив зізнанням про Влада Яму, який втік за кордон і не повертається: “Скажу так…”

Відомий український хореограф танцюрист Дмитро Дікусаров, який вже 2 роки захищає Україну вперше висловився про свого колега Колегу влада яму та його втечу.

Влад Яма та Дмитро Дікусар ледь не найвідоміші українські хореографи, які прославилися ще 20 років тому, коли взяли участь у шоу “Танці з зірками”. Їх давно нарекли конкурентами. Маючи майже однаковий старт, тим не менш, обидва пройшли доволі різний шлях. Найцікавіше те, що вони неймовірно схожі зовнішньо. Відомо про це стало, коли Влад Яма показав, як виглядає з волоссям та бородою.

Дмитро Дікусар відреагував на втечу Влада Ями до США

Влад Яма похизувався подякою за патріотизм та підтримку України
Дмитро Дікусар відреагував на втечу Влада Ями до США

Владу приписували роман з Наталією Могилевською і це послужило певним піаром для його просування. Чоловік швидко зайняв суддівські крісла на різноманітних проєктах і навіть зміг стати телеведучим.

Дмитро Дікусар, який одружився з Іриною Білик пас задніх, і не зміг досягти тих доходів, які свого часу отримував Влад. Втім, Яма імовірно не настільки високо оцінив свій успіх.

Після 24 лютого чоловік поїхав разом зі своєю дружиною та сином за кордон, що приховував приблизно 4 місяці і досі не повернувся додому. На хореографа посипалися усі можливі шишки, і досі його активно критикують за не тільки не бажання захищати Україну, але доволі неетичну втечу.

У той самий час Дмитро Дікусар одразу став добровольцем, і лише нещодавно отримав відпустку, під час якої може давати ексклюзивні коментарі та спілкуватися з пресою.

Дмитро Дікусар написав, що один малюнок висить у нього в казармі
Дмитро Дікусар відреагував на втечу Влада Ями до США

Нещодавно в нього поцікавилися, що він думає про свого колегу Влада, який гріється під сонцем Флориди та насолоджується місцевими пляжами. Дікусар дав непогану відповідь, яка попри свою етичність і благородність виявилася набагато жорсткішою, ніж будь-яка критика на адресу хореографа.

“У мене немає жодних думок з цього приводу. Я взагалі не згадую про Влада. У мене є люди, про яких я маю піклуватися і думати. Я вважаю, що треба витрачати свою увагу, час, фокус і енергію на людей, які цього гідні. Зараз навколо мене є люди, про яких мені приємно думати і про яких я думаю. Ви б не згадали – я б не згадав. Скажу так…”, – заявив Дмитро Дікусар.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.