Молодша на 28 років дружина Віктора Павліка зробила ботокс: новий “апгрейд” після пластики носу і підборіддя

29-річна дружина Віктора Павліка продовжує вдаватись до послуг пластичних хірургів та б'юті салонів. Днями жінка похизувалась знімком після ін'єкції ботоксу та поділилась деталями процедури.

Молода дружина Віктора Павліка

Весною 2020 року український співак Віктор Павлік одружився зі своєю концертною директоркою Катериною Реп’яховою, що на 28 років молодша за артиста. Про це обраниця Павліка повідомила у своєму Instagram лиш через 12 днів після дійства.

“Нам дуже хотілося, щоб все пройшло спокійно і тільки вдвох, тому і вирішили оголосити саме 10.06.20”, – поділилась Реп’яхова.

Діяльність Катерини Реп’яхової

Четверта дружина Віктора Павліка займається просуванням особистого блогу в Instagram. Жінка не приховує, що її основний дохід приносять рекламні інтеграції. Вона вирішила детальніше розповісти підписникам про свою діяльність та зізналась, що монетизує блог у 7000$ на місяць (250 тис. грн).

Як 29-річна дружина Віктора Павліка виглядає після ботоксу
Як 29-річна дружина Віктора Павліка виглядає після ботоксу

Такого успіху Катерині вдалось досягти завдяки співпраці з європейськими та українськими брендами. Окрім розвитку власних соц. мереж, Реп’яхова вже понад 6 років працює концертною директоркою відомих зірок.

Пластичні операції Реп’яхової

З таким доходом дружина Віктора Павліка може дозволити собі найдорожчі забаганки. Катерина ділиться, що регулярно відвідує косметолога, а весною цього року наважилась на кардинальні зміни в зовнішності. Вона зробила ринопластику та ліпофілінг підборіддя. Після операції Реп’яхова ділилась, як проходить реабілітація та навіть розсекретила ціну однієї з процедур:

“У мене була класична ринопластика. 3520€, якщо додатково вирівнювати перегородку, то ще плюс 1100€”

Згодом жінка зізналась, що планує зробити мамопластику:

“Зроблю мамопластику, коли закрию гештальт з дітьми”

Дружина Віктора Павліка зробила ботокс і показала результат
Дружина Віктора Павліка зробила ботокс і показала результат

Ін’єкції ботоксу

Катерина Реп’яхова продовжує вдаватись до послуг салонів краси. Днями дружина Павліка детально показала, як відбувається процедура введення ботоксу.

“Мені 29 років. І сьогодні я вперше вколюю ботокс”, – йшлося в Insta-storie блогерки.

За словами Катерини, було боляче, проте терпимо та швидко. А Результат з’явиться вже за 14 днів.

Дружина Віктора Павліка зробила ботокс і показала результат
Дружина Віктора Павліка зробила ботокс і показала результат

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.