Мішина після операції проговорилася про свої стосунки: “Якщо ви не бачите, це не означає, що цього нема”

Акторка Ксенія Мішина наважилась на першу в житті операцію. Зірка поділилась деталями процедури, а згодом опублікувала відвертий допис, в якому зачепила тему особистого життя.

Ексучасниця шоу “Холостячка” Ксенія Мішина активно веде свій блог у Instagram. На своїй особистій сторінці, артистка регулярно публікує актуальні новини та ділиться деталями повсякдення.

Операція

Днями акторка розповіла шанувальникам, що потребує хірургічного втручання. В Insta-storie з’явилось кілька фото Мішиної після процедури, а згодом знаменитість зізналась, що це була перша операція в її житті.

“Зі мною все добре! Операція була планованою…”, – йшлося в описі.

В подробиці Ксенія не вдавалась, проте коментарі заполонили запитання про мамографію.

“Це були не груди! У мене поки все гуд з цим питанням”, – запевнила Мішина.

Проговорилась про стосунки після операції? Ксенія Мішина поділилась особистим
Проговорилась про стосунки після операції? Ксенія Мішина поділилась особистим

Допис про особисте життя

Кілька днів по тому, акторка опублікувала допис, в якому висловила обурення, щодо недоречних коментарів. Річ у тім, що Мішина часто отримує закиди такого типу: “Якщо ти така красива та успішна, то чому одна?”.

Ксенія вважає, що прагнення жінок до краси та вишуканості, аби задовольнити чиїсь потреби – безглузда ілюзія нав’язана суспільству.

“Жінка – самостійна одиниця. Вона сама вибирає з ким і коли будувати стосунки. Які? Вона також визначає. І подібні умови самовизначення не роблять її неповноцінною, самотньою чи нещасною. А якщо ви чогось не бачите, це не означає, що цього нема”, – пише акторка.

“Саме тому і одна, тому що таких чоловіків які “потягнуть” таку жінку ну дуууже мало на жаль”, – вважають користувачі.

Проговорилась про стосунки після операції? Ксенія Мішина поділилась особистим
Проговорилась про стосунки після операції? Ксенія Мішина поділилась особистим

Особисте життя

Нагадаємо, що Ксенія Мішина має 11-річного сина Платона. З батьком хлопчика акторка планувала одружитись, проте розлучилась ще під час вагітності. Вона зізналась, що це були аб’юзивні стосунки, чоловік був тираном та неодноразово маніпулював нею.

У 2021 році Мішина взяла участь в реаліті-шоу “Холостячка”, де знайшла кохання. Її обранцем став комік Олесандр Еллерт, пара була разом протягом кількох місяців. Згодом вони розійшлись.

Наразі Ксенія приховує свій сімейний статус. За її словами, саме колишні стосунки повпливали на таке рішення. Зірка не бажає, аби її особисте життя обговорювали публічно.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.