Настя Каменських – одна з багатьох: дівчина вразила зізнанням про стосунки з Потапом та розставання з ним

Вокалістка знаменитого українського продюсера та репера Потапа розповіла про свій досвід спілкування з ним, а також поділилася власними враженнями.

Яких би випробувань не зазнавала репутація Потапа, все ж таки важко заперечувати просту істину — він успішний продюсер, який працює багато років в українському шоу-бізнесі. На його рахунку неймовірна кількість артистів, які пробилися на вершину саме завдяки співробітництву з Олексієм.

А ті невдачі, які також ставалися, залишилися в тіні його успіхів. Втім, у всіх бувають кризи та чорні смуги. Нещодавно і Олексій відчув на собі ту саму ситуацію, коли Фортуна відвертається від тебе.

Дівчина вразила зізнанням про стосунки з Потапом

Дівчина вразила зізнанням про стосунки з Потапом

Так, після 24 лютого зірку постійно критикували за його поведінку, втечу, не влучні висловлювання, недоречну музику. Зараз Потап все ж таки намагається повернутися на свої минулі позиції, але поки що не надто справляється з поставленою задачею.

Тим не менш, велика кількість людей з його оточення говорять про те, наскільки він світла та добра людина, і що критика навколо нього насправді невиправдана. Мовляв, продюсера просто демонизують. Нещодавно його колишня вокалістка, а нині акторка Марта Адамчук розповіла про взаємини з ним, а також розкрила свої почуття до артиста.

“Ну, якщо людям немає чим зайнятися і вони прогнозують, що час Потапа пройшов – це їх особиста справа. Я не хочу ні оцінювати, ні обговорювати. По-перше, я його дуже люблю, це моя фактично сім’я, – зізналася артистка. – А по-друге, я б хотіла сказати свою думку, якби поспілкувалася з Льошею, спитала б, як він: “Льошо, як ти? Льошо, чому в тебе зараз таке в житті?”.  Я знаю, що він дуже позитивний, і він незлий чоловік. І від нього чекати чогось негативного?”

Варто відмітити, що колишня підопічна Олексія Євгенія Горда має абсолютно протилежні відчуття на рахунок продюсера, і розповідала, що була вимушена перебувати з ним у романі в обмін на просування кар’єрою. І при цьому Олексій не стримав свою обіцянку. Новину про роман на стороні продюсер спростував лише через декілька місяців.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.