Алла Пугачова прийняла важке рішення: залишила Максима Галкіна з дітьми та повернулася на батьківщину

Стало відомо, що легенда радянської естради Алла Пугачова повернулася до Підмосков'я та була помічено в замку, який, як повідомлялося раніше, був проданий.

Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін славилися К добрі сусіди. За словами чоловіка, до живе поруч, їх можна назвати приємними людьми, тому їхній можливий переїзд його не тішить.

Він додав, що за час відсутності Пугачової не бачив жодного потенційного покупця замку. На запитання про те, хто жив у будинку, доки Примадонна була в Ізраїлі, чоловік відповів, що не знає. При цьому він додав, що все село знало про повернення Пугачової.

Алла Пугачова прийняла важке рішення

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми
Алла Пугачова прийняла важке рішення

Про те, що виконавиця повернулася до Підмосковʼя, стало відомо напередодні. Вона в’їхала до країни через прикордонний перехід до Псковської області. Пугачова повернулася без чоловіка і дітей з двома чоловіками, імовірно охоронцями.

Джерела повідомляли, що Примадонна приїхала із конкретною метою. За їхньою інформацією, артистка хоче скласти додатковий заповіт і забрати всі документи, пов’язані з її дітьми. Все своє майно Пугачова має намір віддати спадкоємцям. При цьому замок у Грязі, як і раніше, є власністю Галкіна.

Попередньо співачка вирішуватиме з нотаріусом деякі нюанси, щоб замок змогли успадкувати діти. Подейкують, що вона також має намір допомогти своєму чоловіку у деяких юридичних питаннях.

Нагадуємо, що Пугачова вперше за останні чотири місяці виклала публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі в Instagram, поділившись знімками 10-річних дітей Лізи та Гаррі, а також коханого. Виконавиця, яка переїхала з Ізраїлю на Кіпр, написала, що продовжує жити далі. Коментарі до публікації Пугачова відключила.

Співачка перестала виходити на зв’язок після її передбачуваного переїзду на Кіпр з Ізраїлю. Найближче оточення Пугачової забило на сполох через те, що вона кілька днів не приймала дзвінки ні від знайомих, ні від журналістів. Ряд ЗМІ зазначав, що співачка могла поїхати разом із сім’єю не на Кіпр, а до США. У цій країні Пугачова має дорогу нерухомість на березі океану в Майамі.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?