“Там трохи ку-ку”: Стася Ровінська розповіла, де зараз її мама Сніжана Єгорова та чому примирення не буде

Старша дочка знаменитої української телеведучої Сніжани Єгорової, яка 2022-го пішла на зраду, розповіла, де зірка зараз та чому вони не спілкуються.

На початку 2022-го Стася Ровінська потрапила у дуже неприємну для неї ситуацію. Її матір Сніжана Єгорова пішла на зраду. Телеведуча цинічно висловлювалася про Україну, дозволивши це собі завдяки втечі за кордон. На той момент вона разом з дітьми знаходилася в Туреччині.

Стася ж, працюючи на телеканалі, відчувала неймовірний тиск від телеглядачів та відповідальність перед суспільством. Дівчина була вимушена принести вибачення за свою матір перед багатотисячною аудиторією. Пізніше вона ще раз заявила, що ведучий навіть слухати не потрібно, і краще не реагувати, адже та полюбляє увагу.

Стася Ровінська розповіла, де зараз її мама Сніжана Єгорова

Сніжана Єгорова
Стася Ровінська розповіла, де зараз її мама Сніжана Єгорова

А вже через декілька місяців стало відомо, що Ровінська назавжди емігрувала до Сполучених Штатів. Вона забрала усіх своїх дітей, чоловіка та вирішила шукати щастя за океаном, максимально віддалившись від Сніжани Єгорової. Ровінська навіть не приховувала, що не збирається миритися з матір’ю, і через 2 роки її позиція не змінилася.

Нещодавно її колега Слава Дьомін зв’язався з нею та поставив декілька запитань. Частина з них стосувалася взаємин зі Сніжаною.

Але дівчина не приховує, що слідкує за Єгоровою. Втім, продиктована дана поведінка не цікавістю, а вимушеним кроком, так як телеведуча регулярно згадує у своїх публікаціях в телеграм-каналі старшу дочку. Тобто її пости постійно стосуються Стасі і вона не може проходити повз них.

“Я просто не хочу спілкуватися і мати ніяких справ. Просто не хочу. У мене немає образи, але навіщо мені себе переламувати, щоб шукати якісь шляхи, шукати щось хороше, “тому що це мама”. Я не хочу цього робити. Ця людина не заслуговує на увагу. Я її повністю викреслила. Це дає мені навіть більше розуміння про цю людину, що там трохи ку-ку. Іноді на таке навіть смішно подивитися”

Нагадуємо, що раніше стало відомо про погані стосунки між Сніжаною та її іншою дочкою Олександрою. Дівчина також не горить бажанням налагоджувати зв’язок з ведучою.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.