“Мій красотунчик”: український режисер Алан Бадоєв згадав, як його в дитинстві називала покійна мама

Відомий продюсер та режисер Алан Бадоєв зі сумом в серці та сльозами на очах поділився своїм болем. Мати кліпмейкера померла через важку хворобу.

Відомий режисер, що створив не один кліп для українських та закордонних зірок, а зараз працює над авторською стрічкою “Повна доба” поділився особистими переживаннями. На інтерв’ю у Олексія Суханова чоловік відкрив свій найбільший страх.

Алан Бадоєв зізнався, що його мама страждала від тяжкої та невиліковної хвороби. Останні роки життя жінки були складними, а власного сина, вона майже ніколи не впізнавала. Хвороба Альцгеймера вражає мозок людини, вона поступово втрачає пам’ять, здатність орієнтуватися в просторі, виникають проблеми з виконанням звичних задач.

Алан Бадоєв згадав, як його в дитинстві називала покійна мама
Алан Бадоєв згадав, як його в дитинстві називала покійна мама

Чоловік пояснив, що не хоче такого життя для себе. Він навіть готовий перервати його раніше, якщо хвороба змінить його життя. Режисер зізнається, що не боїться смерті, а боїться не встигнути зробити щось важливе.

“Своїм дітям я кажу, якщо раптом у мене буде хвороба Альцгеймера або щось ще, і я не зможу себе нормально почувати і бути одиницею, тільки евтаназія. Це вирішений для мене факт”, – зізнався Алан.

Алан Бадоєв згадав, як його в дитинстві називала покійна мама
Алан Бадоєв згадав, як його в дитинстві називала покійна мама

Стримуючи сльози, Бадоєв згадує теплі моменти коли мама приходила до тями. Це були лише миті, проте чоловік насолоджувався ними. Він досі розмовляє з мамою коли прокидається та перед сном. Алан пригадав, як мама називала його в дитинстві. Ніжне мамине “красотунчик” вселяла в чоловіка впевненість та віру в себе.

“Мама завжди так тебе називає, що більше ніхто в житті так тебе не назве. Я колись на маму дуже скаржився. Приїхав з університету, після першого курсу й кажу: “мама, ти все неправду мені казала. Що ти мені казала: красунчик, мій самий самий прекрасний, самий розумний мій принц. Я ж так і думав, а люди так не думають”. А вона мені відповіла “та то вони ще не бачать””, – згадує Бадоєв.

Алан Бадоєв згадав, як його в дитинстві називала покійна мама
Алан Бадоєв згадав, як його в дитинстві називала покійна мама

Схожі статті

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.