Як виглядають діти Арсена Мірзояна, Сергія Притули і Юрія Горбунова від перших шлюбів: не всі – копія тата

Особисте життя публічних діячів неабияк цікавить користувачів. Деяким зіркам не вдалось віднайти своє щастя з першого разу, проте більшість з них мають дітей від першого шлюбу.

Арсен Мірзоян

До знайомства з українською співачкою Тонею Матвієнко, Арсен Мірзоян був у шлюбі з жінкою, яку звали Анна. Перша дружина артиста уникає публічності, тож про неї мало що відомо. Сам Мірзоян не згадує її у медіапросторі чи інтерв’ю.

Проте виконавець наголосив, що після розлучення обговорив з Анною умовні аліменти та віддав ексдружині усе, оскільки пара виховує двох спільних синів – Влада та Артема.

Хлопці живуть із матір’ю, проте інколи “світяться” у соцмережах зіркового батька. Старший син полюбляє спорт, Мірзоян навіть публікував знімки з Владом із велопрогулянки. Тоня має хороші стосунки з хлопцями, тож інколи родина проводить час разом та подорожує.

Мірзоян, Притула та Горбунов розповіли про дітей від перших шлюбів
Мірзоян, Притула та Горбунов розповіли про дітей від перших шлюбів

Сергій Притула

Ексшоумен Сергій Притула вже двічі був у шлюбі. З першою дружиною, Юлією Андрійчук, чоловік познайомився у 2007 році в Тернополі. Згодом закохані одружилися, а вже в наступному році у них народився син Дмитро. Восени хлопець відсвяткував 15-річчя.

З початком повномасштабного вторгнення, сфера діяльності та погляди на життя Притули дуже змінились. Якщо раніше телеведучий публічно вітав усіх своїх дітей у Instagram, то зараз вони повністю зникли з його соцмереж, натомість з’явились мегазбори на ЗСУ.

Мірзоян, Притула та Горбунов розповіли про дітей від перших шлюбів
Мірзоян, Притула та Горбунов розповіли про дітей від перших шлюбів

Юрій Горбунов

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов понад 20 років був у шлюбі з артисткою балету. Жінку звали Людмила, і хоч пара прожила разом багато років, спільних дітей в них не було. Проте Юрій став батьком для доньки Людмили від попереднього шлюбу. Падчерка, на ім’я Ксенія, вже доросла жінка, що має власних дітей. На жаль, нових фото немає, залишились лиш архівні – на них Ксенія ще зовсім маленька.

Мірзоян, Притула та Горбунов розповіли про дітей від перших шлюбів
Мірзоян, Притула та Горбунов розповіли про дітей від перших шлюбів

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.