Куди зникла Маша Фокіна та чим зараз займається: знайшлася у лікарні під пильним наглядом лікарів

Українська артистка Маша Фокіна розповіла, чому потрапила до лікарні та що насправді з нею сталося. Декілька днів їй довелося пролежати в медичному закладі під наглядом фахівців.

Новиною про погане самопочуття знаменитість поділилася з підписниками її блогу в соціальній мережі Instagram. Маша відчула на собі нервове виснаження. Тож, коли дівчина зрозуміла, що не може самостійно впоратися з проблемою, то звернулася за допомогою до спеціалістів.

Співачка раптом збагнула, що її організм вже був не здатен боротися з наявною проблемою, а посприяли цьому неприємні події з її життя, які саме зірка не уточнила. Маша Фокіна декілька днів провела під пильним наглядом медиків.

Маша Фокіна
Куди зникла Маша Фокіна та чим зараз займається?

Наразі Маша переконує, що її стан нормалізувався, а сама вона нарешті опинилася вдома та продовжить своє вже домашнє лікування.

Нагадуємо, що заявити про себе публіці в ролі артистки дівчина змогла у 2007, однак свою справжню зірку вхопила після участі в шоу “Фабрика зірок” в другому сезоні. Саме цей проєкт приніс співачці впізнаваність, любов слухачів та поклав початок омріяному успіху.

Але довго зберегти отриману високу ланку дівчині не вдалося. Після довгого мовчання вона змогла повернутися та заспівати українській публіці тільки у 2017 році. Через три роки співочої кар’єри Маша запустила свій бізнес, а саме бренд модного одягу.

До речі, варто зауважити, що Маша Фокіна є донькою українського бізнесмена Ігоря Фокіна, а її дідусь Вітольд Фокін обіймав посаду прем’єр-міністра України з 1991-1992 роки.

Попри те, що дівчина із самого дитинства займалася співом та була дуже творчою, бажання Маші стати артисткою, пов’язавши своє життя зі сценою, батьки довго не підтримували. Однак талант та цілеспрямованість майбутньої зірки перемогли.

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?