“Хочу розплакатися”: дружина Остапчука розповіла про стан справ у відкритті власного бізнесу – щось не так

23-річна дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська вийшла на новий рівень самореалізації, адже збирається відкрити та керувати власною студією краси.

Так, нещодавно журналістка Катерина Полтавська зізналася підписникам її блогу в соціальній мережі Instagram, що вже працює над відкриттям власного бізнесу. Щобільше, дівчина почала проводити співбесіди для майбутніх співробітників.

Стало відомо, що Катерина має на меті представити нову студію краси в Києві. У закладі будуть доступні послуги лазерної епіляції та масажів. Дівчина зізналася, що в планах закінчити ремонтні роботи та відкрити салон вже в грудні цього року.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Дружина Остапчука розповіла про стан справ у відкритті власного бізнесу

Інших цікавих деталей майбутня бізнесвумен не розповіла, однак повідомила, що вже постала перед деякими труднощами. Полтавська прийшла до салону, аби перевірити роботу будівельників, але, імовірно, щось пішло не за планом:

“Я: “Я емоційно стабільна”. Також я: “Хочу розплакатися після зустрічі з будівельниками”.

Дружина Остапчука розповіла про стан справ у відкритті власного бізнесу

Скоріше за все, Катя розуміє, що доведеться докласти ще багато зусиль для представлення гідної студії краси. І судячи зі знімків, де бачимо лише голі стіни, роботи залишається чимало.

Шоумен Володимир Остапчук підтримав молоду дружину. У мережі чоловік оприлюднив фото коханої та пожартував, що тепер вона попросила називати її “директором”.

Нагадаємо, що 4 жовтня ведучий Володимир Остапчук з Катериною Полтавською відсвяткували першу річницю стосунків. Публіка припустила, що шоумен зраджував колишній дружині, нотаріусу Христині Горняк у шлюбі, оскільки дата їхнього розлучення та дата початку нових стосунків Остапчука одна і сама.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.