Мамою так і не стала, але була мачухою: кого виховувала Руслана Писанка разом з Ігорем Ісаковим

Так як матір Руслани Писанки померла незадовго до її власної смерті, складається враження, що окрім чоловіка Ігоря Ісакова в неї близьких людей не залишилося.

Коли журналісти востаннє завітали додому до легендарної української акторки Руслани Писанки, вона відповіла на питання стосовно появи в неї власних дітей. Зокрема, зірка зізналася, що не планує вагітніти і давно змирилася з тим, що не зможе мати діток. Мовляв, прийняла це і не збирається йти проти долі і якось з цим боротися. Її чоловік, напроти, заявив, що довіряє у цьому питанні волі господа.

Зірці вдалося знайти своє щастя у союзі з бізнесменом Ігорем Ісаковим, який сильно покохав свою обраницю. Вони побудували скромний маєток, в якому поселилися, і до того ж не одні. Мова йде про сина підприємця, який деякий час проживав разом з зіркою.

Чоловік Руслани Писанки розповів про свого сина, якого виховувала акторка

Чоловік померлої Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився її улюбленою стравою
Чоловік Руслани Писанки розповів про свого сина, якого виховувала акторка

У розмові з журналістами програми “ЖВЛ” акторка якось розповіла, що свою материнську турботу дарує синові свого чоловіка. Частково артистка займалася вихованням хлопчика, коли він у них мешкав, і навіть навчала його готувати. Рідна матір хлопчика була абсолютно не проти такого формату його взаємин з мачухою, а пізніше юнак переїхав до Черкас.

Примітно, що зараз про хлопця абсолютно нічого не чутно. Ісаков у своїх коментарях здебільшого згадує про покійну благовірну, розповідає, як він організував своє життя зараз, показує свій побут, ділиться спогадами чи філософськими думками.

Руслана також ревно ставилася до приватності пасинка і зайвий раз про нього не говорила в публічному просторі, тож деякі фанати акторки навіть гадки не мали, що своє материнство вона хоча б частково, але реалізувала. Можливо саме тому вона спокійно поставилася до імовірності ніколи не народити власного малюка.

Нагадуємо, що про смерть акторки стало відомо влітку 2022-го. Вдівець Ігор Ісаков одразу ж по поділився сумною новиною з Україною, а також заявив, що усі бажаючі матимуть можливість попрощатися з Русланою у Німеччині, де вона і спочила, і в Україні, куди він мав намір її транспортувати.

Трагічний факт, що у родині акторки це був далеко не поодинокий випадок смерті від онкології. Спочатку помер брат артистки від раку, потім її матір, а слідом і вона.

Схожі статті

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.