Після розставання з мільйонером онучка Ротару не залишилася одна: цей чоловік любить її сильніше за Жаданова

Онучка легендарної української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко не так давно спровокувала чутки про розставання з Денисом Жадановим, і досі їх не спростувала.

Соня Євдокименко — достойна спадкоємиця своєї легендарної бабусі. Дівчина виросла неймовірною красунею, до того ж дуже освіченою та доброзичливою. Красуня охоче спілкується зі своїми співвітчизниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, ділиться досвідом, може порекомендувати щось корисне, ніколи не зазнається та демонструє неабияке почуття такту. Її сміливо можна було-б назвати “справжньою леді”.

З ким залишилася онучка Софії Ротару після мільйонера Дениса Жаданова

Соня Євдокименко показала свою вечерю в Нью-Йорку
З ким залишилася онучка Софії Ротару після мільйонера Дениса Жаданова

Не дивно, що серед обранців Соні завжди були красиві та успішні чоловіки. Її останній роман з мільйонером Денисом Жадановим вважали дуже перспективним. Подейкували, що пара обов’язково подружиться. Натомість нещодавно стало відомо, що закохані нібито розсталися. Плітки розповзлися з небувалою швидкістю, але Соня не квапиться їх спростовувати. При цьому є інформація, що вони тривалий час проживали у розлуці. Нібито Євдокименко залишалася в Нью-Йорку, а от Денис осів у Великобританії.

Але так чи інакше моделі сумно найближчим часом не буде, адже вона возз’єдналася зі своїм братом Анатолієм. Богдан Беспалов повідомляє про те, що зараз старший спадкоємець сім’ї Євдокименко перебуває у місті великого яблука.

Виїзд онука бабусі “обійшовся у неабияку суму”, повідомив оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі.

“Онук Ротару тепер співак із псевдонімом “Шаман”. Живе в Нью-Йорку і планує стати відомим… Відомим він стане, але не співаком, а клоуном…”, – вважає блогер.

Нагадуємо, що син співачка Руслана та її онук Анатолій потрапили у гучний скандал після 24 лютого, коли намагалися незаконно втекти за кордон. Чоловіки були затримані під час переправи на саморобному плоту. Вранці в пресі з’явилися кадри, на яких обидва стоять у поліцейському відділі. Яке покарання вони отримали досі залишається таємницею, але наступного дня їх відпустили.

Схожі статті