Ніколи не скаже правду: Арсен Мірзоян зробив неочікуване зізнання та прокоментував чутки про зраду

На тлі чуток про розлучення з Тонею Матвієнко, Арсен Мірзоян зробив неочікуване зізнання. Відомий співак прокоментував своє ставлення до зради та відверто розповів про атмосферу, що панує в родині.

Нещодавно Мережу заполонили чутки про непростий період в родині Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко. Згодом користувачі почали поширювати інформацію про можливу зраду з боку співака. Після серйозних обвинувачень, Мірзоян все-таки прокоментував ситуацію в інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+”.

Артист відповів, що не розуміє, звідки з’явились закиди про те, що подружжя на межі розлучення. Арсен і Тоня бачили запитання, які хвилювали прихильників, проте вирішили їх навіть не коментувати, аби не втрачати час та нерви.

Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко

Також чоловік поділився, що від початку повномасштабного вторгнення їхні стосунки та ставлення одне до одного, дійсно, змінились, але в кращий бік.

“Кохання підсилилося. Бо зникли якісь незрозумілі тяжіння до сварок”, – каже Мірзоян.

Окрім того, співак відповів на запитання про зраду. Чоловік зазначив, що не зізнався б, якби таке сталося, адже:

“Якщо правда є біль – промовчи”, – посилається артист на власну лірику.\

Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко

За словами Мірзояна, він ніколи не зраджував у сімейних стосунках. Вони з дружиною звикли проговорювати моменти, які їх не влаштовують. Антоніна може продивлятись листування свого чоловіка та відверто казати:

“Мені підозріла ось ця персона. Ми з нею тоді розмовляємо. Вона ревнива, і я теж “, – розповідає виконавець.

Нагадаємо, що до знайомства з донькою народної артистки України Ніни Матвієнко, Мірзоян перебував у шлюбі. Одружений чоловік закохався у співачку у 2011 році на проєкті “Голос країни”. Він довго не міг прийняти цього. Після довгих місяців вагань, Арсен зізнався дружині, що покохав іншу. Виконавець має двох синів-підлітків від першого шлюбу – Влада та Артема.

Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян прокоментув закиди про зради Тоні Матвієнко

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.