“Заглибилася у духовний розвиток”: співачка Лама розсекретила таємницю свого зникнення з сцени 10 років тому

Українська співачка Лама понад 10 років тому зникла з медійного простору. Нарешті жінка вирішила зізнатися, що спонукало її до такого рішення.

Українська співачка Лама швидко завоювала популярність. Вона стала справжньою зіркою 2000-х, а її хіти “Мені так треба”, “Знаєш як болить” та інші, наспівували мільйони. Проте, близько 10 років тому, Лама зникла з просторів шоубізнесу.

Нарешті Наталя Дзеньків (справжнє ім’я виконавиці) зізналася, чому покинула успішну кар’єру. Виявляється, її зникнення стало свідомим вибором співачки. Про це вона розповіла на інтерв’ю YouTube каналу Rostyslove Production.

Співачка Лама відверто розповіла, чому зникла зі сцени
Співачка Лама відверто розповіла, чому зникла зі сцени

Лама повідомила, що завжди відчувала, шоубізнес, це не її стихія. Жінка не могла змиритися з складним графіком, а окремий дискомфорт в неї викликами правила такої роботи. Жінка зізнається, не могла писати пісні коли це було треба, зривала зйомки кліпів. Через постійний стрес вона втратила сон та відчувала переважно негативні емоції.

“Часто не спала ночами, дуже часто зривала зйомки кліпів. Я зрозуміла, що мені дуже некомфортно. Тоді я заглибилася у духовний розвиток”, – розповідає Наталя.

Співачка Лама відверто розповіла, чому зникла зі сцени
Співачка Лама відверто розповіла, чому зникла зі сцени

У 2012 році помер батько артистки. Ця подія боляче вдарила по стану Лами. Жінка перебувала у стані “напівпанічної” атаки й не могла проводити концерти. Лікарі поставили їй діагноз – вегетосудинна дистонія. Тому, вона вирішила заглибитися у вивчення психології та кардіології.

Співачка Лама відверто розповіла, чому зникла зі сцени
Співачка Лама відверто розповіла, чому зникла зі сцени

Також, виконавиця поділилася, чому розійшлася з чоловіком. Співачка була заміжня з 1997 по 2012 рік за Віталієм Терезіним. Попри шлюб у 15 років, жінка відчула, що чоловік для неї вже не партнер, а продюсер та наставник. Тож, пара вирішила розійтися. Зараз вони перебувають у дружніх стосунках.

Нині співачка Лама відновила творчу діяльність. Через початок повномасштабної війни, виконавиця вирішила повернутися до концертів задля підтримки ЗСУ.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.