Відомі українці, що “зашкварилися”: чому Винника та Остапчука називають головними скандалістами країни?

Буди публічною особою досить складно, адже тисячі слідкують за твоїм життя. Дехто з українських зірок не змогли втримати зразкову репутацію та здобули звання головних скандалістів країни.

В період повномасштабного вторгнення чимало зірок показали свою справжню суть. Деякі швидко адаптувалися, а деякі зашкварилися та отримали чимало невдоволення від населення. Які скандали переслідуватимуть відомих особистостей України до кінця їх кар’єри?

Світлана Лобода

Співачка старається бути “хорошою” в очах своїх шанувальників. Жінка допомагає збройним силам, волонтерить. Проте, постійно потрапляє у скандали. Нещодавно, Лобода випустила новий трек “Київ-Ніцца“, яку присвятила близьким, що вимушено розлучені та підтримують кохання на відстані. Але цього Світлані здалося замало, за декілька днів, після прем’єри україномовної пісні, вийшли ще дві версії трек. Проте, вже російською.

Зірки, які втратили свій авторитет
Зірки, які втратили свій авторитет

В одній версії Київ вона замінила на Ригу, а в іншій на Актау. Жінка пояснила це любов’ю до Латвії та Казахстану. Проте, шанувальники відразу звинуватили співачку в тому, що вона намагається всидіти на двох стільцях одночасно та зберегти свою російськомовну аудиторію. Користувачі мережі одразу вигадали Світлані нове прізвисько “агент Риганіцца”.

Зірки, які втратили свій авторитет
Зірки, які втратили свій авторитет

Володимир Остапчук

Шоумен продовжує безперешкодно перетинати кордон під виглядом благодійності. А там вже проводити приватні заходи на комерційній основі. Чого тільки вартувала його робота на дні народженні дружини російського бізнесмена Леоніда Арапова на остові Міконос. Ведучий запевнив, що поняття не мав для кого виступав й привселюдно звільнив свого менеджера.

Зірки, які втратили свій авторитет
Зірки, які втратили свій авторитет

Згадати варто і його YouTube-шоу. В одному з випусків він спровокував жіночу половину населення на гучний скандал. З гостями Позитивом та Богданом Буше вони обговорювали красу жінки та жорстоко пожартували з цього приводу. Чоловіки впевнені, що непоголена жінка не може бути красивою. Проте, слабка половина людства не змовчала, в соціальних мережах покотилася хвиля обурення. Користувачами було створено чимало мемів та жартів.

Олег Винник

З початком повномасштабного вторгнення Олег зник з медійного простору. Більш ніж за рік, після початку великої війни Винник з’явився у інтерв’ю Вікторії Курочки. Заради інтерв’ю з повелителем вовчиць жінка вирушила до Німеччини.

Зірки, які втратили свій авторитет
Зірки, які втратили свій авторитет

Проте, українці побачили, що чоловік ментально віддалився від населення та не відчули необхідної підтримки в його словах. Деякі користувачі мережі припустили, що чоловік втратив зв’язок з реальністю та проявляє нездоровий егоїзм.

Зірки, які втратили свій авторитет
Зірки, які втратили свій авторитет

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.