Помилковий діагноз та запальні танці з Леоновим: куди “зникла” Євгенія Власова і який вигляд вона має зараз?

Українська виконавиця та популярна артистка, що здобула славу у 90-ті Євгенія Власова раптово пішла зі сцени. Що змусило успішну жінку піти з телеекранів та відмовитися від кар'єри?

Євгенія Власова відома, як учасниця фестивалю “Словʼянський базар” та проєкту “Пісні року”. Вона успішно виступала з сольною програмою, а також навчала співам нове покоління. Євгенія була директором вокальної школи.

Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається
Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається

Важко повірити, але однією з причин відмови від медійного життя стали переконання жінки. Після років частих виступів та концертів, співачка зрозуміла, що не бажає так жити. Їй набридло робити те чого від неї чекають. Женя кардинально змінила життя припинивши давати концерти.

“Мені незатишно в шоубізнесі, так, чесно. Я не готова робити те, що потрібно. Я хочу робити те, що я хочу”, – розповідала Власова у “Світському житті“.

Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається
Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається

Проблеми зі здоров’ям співачки також зробити свій внесок. Жінка переживала важкі проблеми зі здоров’ям. Масло до вогню підлили лікарі, що діагностували в неї рак. Жінка пройшла не один курс хімієтерапії, проте її пухлина не була онкологією. Про це жінка повідомила на своїй сторінці в Instagram, втомившись бути жертвою.

Добряче болю їй приніс коханий чоловік. Як повідомила Власова в інтерв’ю для Житомир.інфо, під час хімієтерапія, вона мала стосунки з Сергієм. Чоловік запевняв, що кохає жінку та пропонував їй шлюб. Проте, він не витримав випробувань долі та почав розважатися на стороні, поки жінка переживала хворобу. Пробачити таке, Женя не змогла. Тож, пара розійшлася.

Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається
Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається

У 2021 році Власова з’явилася у шоу “Танці з зірками”. Її партнером на паркеті став Максим Леонов. Проте, зірка 90-х відразу запевнила шанувальників, що просто хоче пережити цікавий досвід, а у шоубізнес повертатися не збирається.

Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається
Євгенія Власова розповіла, чим зараз займається

З початком повномасштабної війни, співачка перестала активно вести соціальні мережі. Проте, жінка продовжує вітати шанувальників зі святами, розповідає про російську навалу та репостить пости зі зборами для ЗСУ.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.