Годинник цокає: Могилевська, Руслана, Каменських, Дорофєєва й інші зірки, які ще жодного разу не народжували

В українському шоу-бізнесі багато жінок, які присвятили себе саме кар'єрі, і не поспішають створювати сім'ю чи народжувати дітей. Деякі з них — найуспішніші виконавиці.

Настя Каменських

Настя Каменських розповіла, чому її найкраща подруга поселилася в її будинку
ТОП-5 зірок, які жодного разу не народили

Насті Каменських приписують вагітність вже багато років. Варто виконавиці вийти на публіку з трохи округленою талією, як фанати не можуть стриматися та починають ділитися своїми думками на рахунок того, чи з’явиться у зірки малюк. І це ніщо інше, як прояв великої любові до неї, адже аудиторія мріє побачити, яким буде продовження артистки. Настя Каменських зізнається, що і сама хоче стати матір’ю, але в цьому питанні довіряється Господу.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу
ТОП-5 зірок, які жодного разу не народили

Про мрію стати матір’ю Наталія Могилевська заговорила публічно ще 20 років тому. Тоді вона перебувала у стосунках з бізнесменом Єгором Долініним. Але мрія ця так і не збулася. При цьому зірка неодноразово заявляла, що не збирається працювати над цим питанням, якщо поруч немає чоловіка.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва зізналася, чому досі не народила
ТОП-5 зірок, які жодного разу не народили

У шлюбі з Володимиром Дантесом Надя перебувала 10 років, і тим не менше за цей час пара не наважилася на дітей. Як з’ясувалося пізніше, відповідальність лежить на плечах колишнього чоловіка артистки, який є чайлдфрі.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко показала мокрий носик, який вона обожнює
ТОП-5 зірок, які жодного разу не народили

Руслана Лижичко також неодноразово говорила про готовність стати мамою. 2013-го вона заявила, що от-от завагітніє, і 2021-го повторила дану тезу, але кожного разу їй заважає ситуація в країні.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк прогулялася з мамою хмельницьким базаром
ТОП-5 зірок, які жодного разу не народили

Леся Нікітюк дуже любить дітей. Зі своїми племінницями вона проводить увесь свій вільний час, і вони дуже її цінують. Дівчата навіть засмутилися, коли зрозуміли, що колись у Лесі народяться власні діти.

Але телеведуча не поспішає реалізовувати даний план, хоча не приховує, що хоче і заміж, і дітей. Що відбувається в її особистому житті досі залишається загадкою, а відповідати на питання користувачів Нікітюк не поспішає. Максимум, на що вони можуть розраховувати — це жарти.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.