Син Сумської від Хостікоєва розповів про хворобу та показав, як тепер виглядає: “2 рази підряд треба вміти”

Син знаменитих українських акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В'ячеслав розповів про біду, яка з ним нещодавно сталася. Що відбувається?

Єдиний спільний син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, що зовсім не дивно, пов’язав своє життя з театром. Завдяки батькам та великій сім’ї, що також пов’язана з акторською діяльністю, хлопчик мав можливість з раннього дитинства заглиблюватися у цей незвичайний світ. У доволі ранньому віці він вже почав брати участь у виставах та кіно, і а також дублювати фільми. Попри успішну кар’єру В’ячеслав дотримується лінії поведінки своїх батьків і також не надто відкритий з пресою.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про проблеми зі здоров’ям

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва показав свою машину
В’ячеслав Хостікоєв розповів про проблеми зі здоров’ям

Активним користувачем соціальних мереж його не можна назвати, але вочевидь нудьга дає свої плоди. Виявляється, не так давно Хостікоєв захворів, і не встиг видужати, як підхопив хворобу вдруге. Про це стало відомо завдяки його публікації в Instagram, яка з’явилася декілька днів тому. В’ячеслав поділився, що знову вимушений лікуватися, але його лікар поряд. У кадрі він постав в ліжку.

Не дивлячись на свій стан та лежачий режим, він посміхається та вилучає позитив. На передньому плані видно кота.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про проблеми зі здоров’ям. Скріншот особистої сторінки актора

Нагадуємо, що декілька років тому він давав інтерв’ю, в якому зізнався, що в нього є кохана жінка. Її особистість залишилася загадкою, і за ці роки могло багато чого змінитися. Хостікоєв живе окремо від своїх батьків на відміну від рідної сестри, активно бере участь у різноманітних проєктах і часто зіштовхується з родичами під час знімальних процесів. Наприклад, йому неодноразово доводилося працювати у парі з Ольгою В’ячеславівною під час дубляжу.

Нагадуємо, що після 24 лютого в родині Сумських чоловіки залишилися в Україні та не тікали. Молодий В’ячеслав також, судячи з усього, перебуває в Україні. Наталія Сумська після смерті матері взагалі не дає жодних коментарів і, звичайно, життя її сімейства стає ще більш загадковошим та таємничішим.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.