Кого на “МастерШеф 12” тягнуть за красиві очі та довгі ноги: Іра Давиденко, Лєра Матрохіна чи Віка Науменко?

Все частіше фанати кулінарного шоу "МастерШеф" діляться своїми думками про те, що деяких учасників відверто тягнуть за вуха за невідомих причин. Що відбувається в шоу?

Майже кожного сезону кулінарного проєкту “МастерШеф” не обходиться без учасників, які викликають доволі неоднозначні, а часом дуже бурхливі реакції у шанувальників шоу. У глядачів є можливість обговорити все побачене в соціальних мережах, і вони охоче це роблять.

Примітно, що і аматори після завершення проєкту активно спілкуються за глядачами, часом пояснюючи свою поведінку та аргументуючи ті чи інші дії. Деякі кухарі активно захищають себе в коментарях, деякі жартують, а деякі готові вступити у справжню сварку.

Кого на МастерШеф-12 тягнуть до фіналу з усіх сил

Хто покинув МастерШеф-12
Кого на МастерШеф-12 тягнуть до фіналу з усіх сил

Цього сезону аж троє дівчат регулярно наштовхуються на хід від аудиторії. Мова йде про Іру, Леру та Віку. Кожен новий випуск з їхньою участю викликає шквал критики від глядачів, які залишають відгуки про власні враження на офіційній сторінці кулінарного проєкту в соціальній мережі Instagram, а також безперестанно говорять про те, що дівчат просто тягнуть за вуха, у той самий час, як інших учасників, які при цьому мали певні перспективи, виганяють.

Деякі відкрито почали ділитися думкою про те, що судді просто не об’єктивні і намагаються протягнути дівчат не просто так. Звісно, усе це відбувається у форматі пліток та роздумів, і не отримують жодного офіційного підтвердження.

Дівчата свою в свою чергу поводяться дуже стримано, адже не мають можливості проговорити про все відкрито через контракт. Тим не менш, вони сміливо рухаються до напівфіналу, і це дедалі більше дратує багатьох глядачів.

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція шоу була призупинена на півроку. Врешті-решт, продюсерам вдалося знайти нових інвесторів і вони перезапустили 11-й сезон, а після цього зняли ще два нових. Усі випуски активно корелюються з поточними подіями в Україні, і хоча направлені на кулінарію та ресторанний бізнес, тримають у фокусі все, що відбувається.

Аматорам пощастило набагато більше, ніж професіоналам, які були змушені зніматися у зимовий період в умовах відключення електроенергії та активізації дій зі сторони сусіда.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.