Стала копією Аліни Гросу: 53-річна Ірина Білик нарвалася на шквал критики після раптового омолодження

Українська співачка Ірина Білик – хрещена мати Аліни Гросу, а тепер вони ще й виглядають як сестри-близнюки, хоч між ними різниця у 25 років! Як на це відреагували у Мережі.

Українська співачка Ірина Білик завжди ретельно стежила за своєю зовнішністю. В одному з інтерв’ю Маші Єфросиніної у програмі “Мій секрет” у 2021 році знаменитість навіть зізналася, що кілька років тому зробила пластику обличчя. Хоча співачка стверджує, що трохи виправила форму носа (прибрала невелику горбинку, яка “дуже дратувала її”), а так само “розвеселила очі” (блефаропластика повік – ред.), шанувальники впевнені, що артистка на цьому не зупинилася.

Ірина Білик до та після пластики
Ірина Білик до та після пластики

Під знімками, які з’являються в Instagram часто можна зустріти коментарі, що обличчя Білика стало абсолютно невпізнанним. Багато хто помітив, що з роками Ірина все більше стає схожою на свою хрещеницю – співачку Аліну Гросу, яка молодша за неї на 25 років.

Так, напередодні у мікроблозі 53-річної Білик з’явилося дві публікації. На першому відео можна побачити обличчя артистки крупним планом після того, як над ним попрацював професійний візажист. Жодної зморшки, рівний тон обличчя, яскраво виражені вилиці та ідеальний овал. Проте думки шанувальників розділилися. Якщо деякі були в захваті, то частина фанатів благали співачку зупинитися і більше не робити пластичних операцій.

“Дуже талановитий візажист! І дуже гарно вийшло!”,”Ірочка, Ви схожі на Аліну Гросу”, “Може навпаки? Іра її хрещена”, “На Аліну Гросу схожа вже… ну нащо так себе нищити?”, “Невже для вас важливо як вона виглядає.Це її справа.І не вам судити. Як хоче, так виглядатиме. Вона наша Примадонна. Цінуйте щось більше, ніж обкладинку”, “Схожа на Аліну Гросу”, “Ірино, навіщо ви себе калічите пластикою? Ми вас любимо такою, яка ви є”,- писали в коментарях.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.