Без жінок: названо найвідоміших українських батьків-одинаків серед зірок. Не тільки Володимир Кличко

Мати, що самостійно виховує дітей – досить поширена практика в нашому суспільстві, тоді як батьків-одинаків можна зустріти дуже рідко. Хто із зіркових чоловіків піклується про дітей самотужки?

Володимир Кличко

Після розлучення з американською акторкою Хайден Панеттьєрі, український професійний боксер Володимир Кличко воліє не коментувати подробиці свого особистого життя. Що відомо аудиторії про стосунки Володимира Кличка?

Першою дружиною спортсмена була модель Олександра Авізова. Пара прожила у шлюбі всього півтора року, причиною розлучення молодого подружжя стали побутові проблеми.

Згодом Кличко зустрів нове кохання – голлівудську актрису Хайден Панеттьєрі. Їхній роман почався у 2009 році, а вже у 2013 пара заручилась. Наступного року в Кличка та Панеттьєрі народилась донька, яка отримала ім’я Кая-Євдокія.

Названо імена найвідоміших батьків-одинаків серед українських зірок
Названо імена найвідоміших батьків-одинаків серед українських зірок

Після 9 років спільного життя, олімпійський чемпіон з боксу та акторка зробили офіційну заяву про розлучення. Донька залишилась із батьком, адже екскохана Володимира Кличка мала постійні драми в особистому житті та проблеми з алкоголем.

Брат боксера, мер Києва Віталій Кличко, розповідав, що часто навідує маленьку племінницю. За словами Віталія, вихованням дочки молодшого брата займалася бабуся за батьківською лінією, проте від початку повномасштабного вторгнення Володимир проживає разом з Каєю-Євдокією у Києві.

Василь Вірастюк

У 2006 році силач Василь Вірастюк трагічно втратив дружину. Під час спільного відпочинку на гірськолижному курорті в Туреччині, жінку накрило сніговою лавиною. Спортсмен став батьком-одинаком та самотужки займався вихованням сина Адама.

Названо імена найвідоміших батьків-одинаків серед українських зірок
Названо імена найвідоміших батьків-одинаків серед українських зірок

Згодом Вірастюку вдалось знайти нове кохання, його обраницею стала жінка на ім’я Інна. У 2007 році пара одружилась, подружжя має двох спільних дітей – синів Олега та Олександра.

Нещодавно український спортсмен заявив, що розлучається з дружиною після 15 років спільного життя. Василь Вірастюк зазначив, що екскохана вимагає від нього непосильну грошову суму.

“Я увесь час допомагав і зараз допомагаю своїм дітям, але “апетит” дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би щоб вони проживали зі мною”, – повідомив Вірастюк.

Названо імена найвідоміших батьків-одинаків серед українських зірок
Названо імена найвідоміших батьків-одинаків серед українських зірок

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.