Кохання вже не повернути: Камалія зізналась, в яких стосунках перебуває з мільярдером після розлучення

Камалія дала ексклюзивний коментар та зізналась, в яких стосунках перебуває зараз з колишнім чоловіком-мільярдером після розлучення. Усі деталі в статті.

Невдовзі після 24 лютого шанувальники Камалії отримали перші сигнали про те, що в її сім’ї не все в порядку. Хоча її чоловік та дочки евакуювалися до Великобританії, складалося враження, що виконавиці не сидиться на місці. Вона постійно подорожувала і майже не з’являлася у будинку своєї падчерки Тані, яка і надала прихисток сімейству.

Врешті-решт, восени минулого року артистка остаточно повернулася до Києва. І це не дивлячись на те, що вона неймовірно сумувала за дочками. Тоді ж вона розповіла причину даного рішення. Виявляється, зі старшою спадкоємицею свого чоловіка вона постійно сварилася, а у конфлікті Мохаммад Захур прийняв сторону Тані, а не своєї дружини. Це серйозно вплинуло на їхні стосунки і зірка навіть не приховувала свого розчарування на всю країну.

Камалія вперше прокоментувала свої стосунки з Захуром

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Камалія вперше прокоментувала свої стосунки з Захуром

Весною 2023-го Камалія зізналася, що розлучається з чоловіком. Зірка була вимушена розповісти про це після того, як журналісти почали активно розпитувати її про причини негараздів у стосунках з чоловіком, про які вона згадала в черговому інтерв’ю.

Співачка запевнила, що заради спільних дітей вони з колишнім будуть намагатися створювати сімейну атмосферу, дружити, багато спілкуватися і робити все, щоб дівчата не відчули, що їхні батьки вже не разом.

Але все зайшло настільки далеко, що певна частина журналістів була впевнена у відсутності розлучення як такого. Екс-пара трималася за руки на червоних доріжках, вилучала романтику та гармонію, а також прекрасно провела час під час канікул в Іспанії.

Втім, нещодавно Камалія зізналася, в яких стосунках насправді знаходиться з екс-благовірним. Зараз між колишніми суто дружба.

“Він з дітьми живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом з батьками. У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних”, – додала співачка.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.