Помер зірка та енерджайзер шоу “МастерШеф” Микола Молоков: “Усі поважали його, і він був душею компанії”

Стало відомо, що помер найстарший екс-учасник "МастерШеф" Микола Молоков. Усіма подробицями сумної події поділилися його побратими та близькі.

Декілька днів тому стало відомо, що з життя пішов один з улюбленців у шанувальників кулінарної програми “МастерШеф” Микола Молоков. Чоловіка не стало на 72-му році життя, і його смерть прийшла доволі неочікувано, попри те, що він пішов, захищаючи Україну.

Помер екс-учасник МастерШеф Микола Молоков

Помер екс-учасник МастерШеф Микола Молоков

Покійний мав дуже позитивну репутацію, славився своєю безкінечною енергією, настроєм, вмінням працювати у команді, вести людей за собою, а також жартами, які завжди піднімали настрій. За ці неймовірні якості на кухні його прозвали енерджайзером.

14 жовтня з чоловіком попрощалися в Житомирі, через 4 дні після смерті. Після прощання з військовим журналістам вдалося поспілкуватися з його близькими та друзями. Звичайно, відгуки про покійного були настільки душевними та теплими, що здатні довести до сліз.

“Микола для нас був вельми важливою фігурою. Від самого початку він допомагав навчатися. Усі хлопці дуже поважали його, і він був душею компанії. Завжди був веселим, розповідав цікаві історії. Тому ми всі пам’ятаємо його з самого початку. І це велика втрата для нас”

Його невгамовна енергія заповнювала весь вільний простір у радіусі кілометра, а ставлення до життя, відпочинку і роботи змушувало переосмислювати свій особистий досвід. Свій запал Микола зганяв не тільки у карʼєрі, а й у готуванні. Після участі кулінарному шоу, його ще неодноразово запрошували на телебачення, адже глядачі хотіли бачити його знову і знову.

Під публікацією на офіційній сторінці кулінарного проєкту “МастерШеф”, завдяки якому він і прославився на всю країну, вже активно діляться своїми спогадами та враженнями від його незабутньої постаті. Зокрема до обговорення приєдналися і колишні учасники шоу.

Микола Молоков все ж таки був ідеальним героєм для зйомок на кухні, адже поєднував собі усі якості професіонала, хорошої людини та справжнього чоловіка. І хтозна, можливо він був найкращим учасником за всю історію проєкту.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?