Швидко знайшов заміну Квітковій: екс-холостяк Добринін засвітився з новою кралею – разом втамували голод

Екс «Холостяк» Микита Добринін і блогерка Даша Квіткова були однією зі зразкових пар в українському шоубізнесі, тому новина про їхнє раптове розставання здивувала багатьох шанувальників.

Український теле- та радіоведучий, а також колишній головний редактор чоловічого журналу XXL Микита Добринін зустрів свою майбутню дружину Дашу Квіткову на проєкті “Холостяк-9”, де був головним героєм. У 2020 році пара одружилася, а через три роки раптово розлучилася, що стало великою несподіванкою для багатьох шанувальників, адже зовні все здавалося ідеальним. Пара завжди з’являлася на публіці разом, багато подорожували, а два роки тому стали батьками чудового хлопчика Лева. Проте, влітку 2023 року блогерка та екс “Холостяк” офіційно розлучилися і тепер стоять нові стосунки.

Родина Квіткової та Добриніна
Родина Квіткової та Добринін

Так, кілька тижнів тому Микиту Добриніна запідозрили у романі з іншою відомою блогеркою Чарою Хорив. Про це вперше заговорили після того, як парочка разом засвітилися на церемонії музичної премії Muzvar Awards 2023. Крім того, шанувальники звернули увагу, що новоспечений холостяк “лайкає” і навіть залишає коментарі під деякими постами дівчини в Instagram.

Нікіта Добринін був помічений на заході з Чарою Хорив
Нікіта Добринін був помічений на заході з Чарою Хорив

А напередодні Добриніна та Чару Хорів разом підловили в одному з кафе. Так, у мікроблозі Микити з’явилися сториз, де він із якоюсь дівчиною їсть тістечко з кремом. “читміл”, – коротко підписав фото Добринін. Зазначимо, що у перекладі з англійської це означає, як плановий відступ від дієти. Зазначимо, що на фото видно лише одяг його супутниці, її волосся та телефон.

Фото з телефонів Микити Добриніна та Чари Хорив
Фото з телефонів Микити Добриніна та Чари Хорив

Проте, фанати провели маленьке розслідування та припустили, що це могла бути Чара Хорів. Як з’ясувалося, цього ж дня блогерка оприлюднила у своєму мікроблозі фото, де позувала у дуже схожій косусі. Світле волосся теж збігається. До того ж у Чари є кіт породи, що зображена на її чохлі телефону. Втім, чи справді між Добриніним та Хоривом є романтичні стосунки – точно не відомо. Пара воліє не афішувати своє особисте життя Instagram.

Фото з телефона Чари Хорив
Фото з телефона Чари Хорив

А що ти скажеш із цього приводу? Зазначимо, Чара Хорив – відома українська блогерка та модель, яка раніше зустрічалася з відомим блогером та телеведучим Богданом Буше.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.