Як зірки носять модні в 2023 пуховики, щоб не здаватися вагітними: Нікітюк і Кароль обирають приталений крій

Цього сезону в моді дуті пуховики, які візуально збільшують фігуру в кілька разів, проте не всі готові зважати на модний тренд. Леся Нікітюк і Тіна Кароль вважають за краще підкреслити фігуру.

Стилісти часто кажуть, що модна людина, не та, хто женеться на останніми трендами, а та, що носить одяг, який підкреслює твої гідності та приховує недоліки. Ймовірно, саме цього правила при підборі гардероба дотримуються Тіна Кароль та Леся Нікітюк.

Так, цього сезону знову в тренді дуті пуховики, які візуально збільшують фігуру у кілька разів. Багато хто вже встиг придбати модну обновку. Проте, Тіна Кароль та Леся Нікітюк наголосили на моделях зимового верхнього одягу з приталеним кроєм.

Популярна телеведуча, яка знімається у всіх рейтингових програмах на українському ТБ Леся Нікітюк, обрала короткий пуховик із трикотажною гумкою на талії. Щоб почуватися комфортно в зимові холоди, зірка підібрала до нього утеплені штани-карго і вовняний светр, що облягає.

Леся Нікітюк у модному пуховику
Леся Нікітюк у модному пуховику

А ось співачка Тіна Кароль, яка завжди вирізнялася серед зіркових колег, підібрала двокольорове довге пухове пальто. Верх виконаний у чорному кольорі, підкладка у білому. Щоб наголосити на талії, артистка затягла куліску на поясі. На додаток до зимового образу Тіна одягла лосини та светр. Завершенням повсякденного аутфіту стали кросівки та яскрава поясна сумка, яку вона одягла через плече.

Тіна Кароль у модному пуховику
Тіна Кароль у модному пуховику

Зазначимо, що обидва образи виглядають дуже стильно. А що ти скажеш із цього приводу?

Нагадаємо, що цього року у тренді довгі пуховики. Якщо раніше він був більш приталеним, то в новому зимовому сезоні 2023 року він має абсолютно прямий крій. Довжина може досягати кісточки. Особливий акцент робиться на яскравій підкладці. Вона може бути з принтом та без. Відстрочка класична або ромбоподібна. Актуальні кольори: як і раніше у моді металік, бежевий, чорний. Цього року додався білий та оливковий.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.