Дівчина з обкладинки: Тіна Кароль у сукні за 68 тисяч гривень промокла до нитки, а Балан втратив дар мови

Іноді заради ефектного кадру зірки готові пожертвувати всім, навіть великими грошима. Співачка Тіна Кароль свідомо намочила сукню вартістю трохи більше ніж 10 мінімальних зарплат в Україні.

Співачка Тіна Кароль завжди виділялася серед зіркових колег своїм розкішним вбранням. Телеглядачі “Танців із зірками”, де артистка виступала в ролі ведучої, досі пам’ятають її екстравагантні сукні з величезними декольте та розрізами. Щоразу після виходу нового епізоду шоу, у Мережі обговорювали образи Тіни.

Тіна Кароль на Танцях із зірками
Тіна Кароль на Танцях із зірками

З початком війни в Україні нічого не змінилося, зірка, як і раніше, обирає ефектні сценічні вбрання, які коштують чималих грошей. Так, напередодні на одному з фан-аккаунтів співачки в Instagram з’явилися фотографії, на яких було знято кадри зі зйомок нового кліпу зірки на пісню “Не святі”. На фотографіях Тіна Кароль позувала в ефектній міні-сукні чорного кольору від бренду Nensi Dojaka з вельми значним вирізом у зоні декольте та на стегні.

Тіна Кароль знялася у кліпі у дорогій брендовій сукні
Тіна Кароль знялася у кліпі у дорогій брендовій сукні

За сюжетом, Тіна знімалася під зливою. За лічені секунди сукня, яка, як з’ясувалося, коштує понад 68 тисяч гривень (трохи більше 10-ти мінімальних зарплат в Україні), повністю намокла і вже, швидше за все, не підлягає відновленню.

Довідка для тих, хто ще не був знайомий з Nensi Dojaka: це дуже молодий бренд, створений у 2019 році, який заснувала талановита дизайнерка албанського походження Ненсі Доджака. Майже всі її колекції виконані в чорному кольорі та в стилі білизни, який ідеально підкреслює жіночність. Сьогодні речі від Nensi Dojaka стали найбільш швидко розкуповуються в інтернеті. У сукнях від дизайнерки вже бачили на Ріанні, Дуа Ліпі, Зендеї, а та ж Беллі Хадід.

Нагадаємо, що нещодавно відомий у Львові блогер Ніколас Карма, який записує ролики, де цікавиться у звичайних перехожих, скільки коштує їхній look, випадково зустрів на вулиці Тіну Кароль. Зірка була в дуже простому непримітному одязі і практично зливалася з натовпом. Молодий чоловік не міг прогаяти шанс і, звичайно ж, зупинив артистку. У коментарі Тіна сказала, що у звичайному житті намагається виглядати непомітно, а от на сценічні вбрання витрачає майже всі свої кошти.

“Всі кошти – це сценічні вбрання. А по життю я намагаюся загубитися у просторі та натовпі”,- зізналася співачка.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.